Ce fel de îmbrăcăminte ar trebui să poarte personalul medical și de unde se poate cumpăra ea?

În calitate de viitor cadru medical probabil că te-ai gândit nu doar o singură dată la ce fel de îmbrăcăminte ar trebui să poarte medicii sau asistentele medicale și de unde pot fi achiziționate astfel de piese vestimentare. Contrar a ceea ce promovează serialele medicale străine, de pe micile ecrane sau internet, medicii și asistentele medicale nu se îmbracă doar în alb sau verde, cel puțin în România.

Atâta timp cât spitalul unde își desfășoară meseria nu le impune un anumit tip de uniformă, cadrele medicale din țara noastră sunt libere să poarte orice culori poftesc. Iar când vine vorba de producători precum Doctor în uniformă, un companie românească cu o vastă experiență în domeniu, ele au de unde alege.

Ce fel de îmbrăcăminte produce compania Doctor în uniformă?

Doctor în uniformă este un magazin de îmbrăcăminte românesc, special creat pentru cadrele medicale. Conceptul a pornit de la nevoile specifice domeniului medical și pe parcursul timpului s-a dezvoltat într-o adevărată fabrică de costume, halate, fuste, sarafane, pantaloni, bonete, veste sau jachete, toate special create pentru cadrele medicale.

Fiecare piesă vestimentară din acest magazin este proiectată în așa fel încât să reziste timp îndelungat la uzură, să fie ușor de purtat, dar să fie și plăcută și atractivă din punct de vedere vizual. Colecția de îmbrăcăminte pentru cadrele medicale cuprinde o mare diversitate de culori precum alb, bleumarin, roz, galben, verde, vișiniu, bleu, gri, roșu sau mov, uni sau cu imprimeuri.

Mai mult, pe lângă faptul că au o paletă de culori foarte bogată, toate uniformele medicale disponibile în magazinul Doctor în uniformă pot fi personalizate după bunul plac al cumpărătorului.

Datorită croielii lor foarte bine gândite, hainele Doctor în uniformă sunt foarte ușor de îmbrăcat, oferind multă libertate de mișcare, dar fiind în același timp și extrem de plăcute atunci când sunt îmbrăcate. Ca material, costumele pentru medici și asistente sunt realizate din tercot, o țesătură foarte rezistentă, realizată dintr-o combinație de bumbac în proporție de 35% și polyester în proporție de 65%. Tercotul este un material cu fire răsucite, care permit spălarea la o temperatură de până la 40 de grade Celsius fără a intra la apă sau a se deteriora.

Ce alte produse mai confecționează acest producător?

De la Doctor în uniformă, cadrele medicale își mai pot cumpăra și saboți medicali, antistatici, lavabili, sterilizabili, care nu alunecă, absorb eficient șocurile, permit circulația aerului, oferă protecție superioară tălpii și nu în ultimul rând, sunt disponibili în la fel de multe culori ca și costumele medicale.

De asemenea, tot de la acest producător, se pot îmbrăca pentru muncă și persoanele care lucrează în domeniul HORECA. Magazinul online Doctor în uniformă cuprinde și o colecție vastă de uniforme de bucătar, șorțuri de bucătărie, tunici, uniforme de lucru, echipamente pentru curățenie și bonete. Toate acestea, la fel ca și uniformele medicale, sunt create din materiale de calitate și după tipare care le fac foarte practice la purtat, dar și frumoase ca aspect!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: