Se încarcă...
By Danina

By Danina – Magazinul pe care îl alegi când vrei să faci o bucurie celor mici și nu numai

By Danina este unul dintre cele mai bine aprovizionate, dar și mai convenabile magazine românești cu articole vestimentare pentru copii pe care l-am văzut vreodată. 

By Danina oferă o gamă foarte variată de haine pentru bebeluși și haine copii 1-6 ani și chiar mai mari. Toate acestea se remarcă prin materialele de foarte bună calitate, dar și prin imprimeurile atractive și culorile vii, care fac pe plac deopotrivă părinților și copiilor. 

În acest magazin, găsești mereu reduceri foarte atractive și astfel, chair și cu un buget modest, poți cumpăra de exemplu, colanți drăgălași cu prețuri începând de la 10 lei, body-uri de bebeluși cu puțin mai mult de 10 lei, salopete de dormit de la 15 lei, bluzițe de fetițe cu 10-15 lei și seturi de la 20 de lei. Iar mai mult decât prețul, în cazul tuturor aceste produse contează calitatea!

Prin ce se remarcă acest magazin cu articole de îmbrăcăminte?

Cu talent și măiestrie, By Danina a construit o frumoasă poveste de succes cu haine bune de purtat două generații.

În această firmă, materialele sunt alese unul câte unul, și nicio pânză nu trece proba de foc dacă nu este fabricată din cel mai fin bumbac. Astfel, hăinuțele de copii By Danina lasă pielea să respire și sunt croite în așa fel încât cei mici să aibă deplină libertate de mișcare și să nu se simtă încorsetați de hainele pe care le poartă.

Cu fiecare imprimeu folosit, By Danina urmărește să spună o poveste care să rămână nu numai în amintirile celor care o privesc, dar și pe bluzițe, tricouri sau salopete, indiferent de câtă apă ar trece peste ea.

Tot din grija pentru cei mici, hainele By Danina sunt cusute piesă cu piesă astfel încât să fie cât mai trainice și să reziste îndelung vieții tumultoase și mereu pe fugă de copil.

Ce alte produse mai poți cumpăra de la By Danina?

Frumoasele hăinuțe pentru copilași nu sunt singurele piese vestimentare de la By Danina! Tot de aici se pot îmbrăca și mămicile, dar și tăticii, cu haine la fel de rezistente ca ale celor mici și la fel de convenabile.

By Danina le așteaptă pe femei cu rochițe înflorate, bluze colorate, geci ușoare de primăvară și chiar și rochii negre, sobre și elegante, de ocazie, toate la mai puțin de 50 de lei. Pe de altă parte, pentru bărbați, a pregătit tricouri vesele, care se potrivesc la orice și te fac întotdeauna să te simți bine.

Tot aici, în afară de hainele obișnuite, mai există și halate și combinezoane special create pentru cadrele medicale, dar și lenjerii de pat. Toate acestea compun la un loc, o colecție bogată, diversă și atrăgătoare de haine și textile de înaltă calitate, dar cu prețuri pentru orice buzunar.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: