Blouse Roumaine pentru dame cu stil traditional

Ați observat cât de schimbătoare poate să fie moda? Și cât de receptivi trebuie să fim la aceste schimbări pentru a ne „păstra în pas cu moda” (pentru cei care doresc acest lucru)? Ei bine, aflăm acum că la modă este ia românească. Vă vine să credeți sau nu, multe celebrități de peste hotare o poartă în diferite contexte, în diferite combinații ca și cum acum ar fi fost inventată acestă piesă de vestimentație. În acest domeniu este important să fii cu un pas înaintea modei schimbătoare, așa cum este și Blouse Roumaine Shop – primul magazin online din România care comercializează „bluze românești” din materiale selectate cu atenție.

Astăzi a venit rândul tradiției care se îmbină cu inovația sub numele de Blouse Roumaine. Vorbim astăzi despre un alt concept de firmă online, dovadă că și românii pot fi în pas cu tehnologia. Vorbim despre un public receptiv la mediul online, doritor să exploreze mediul virtual în care să poată găsi și materiale tradiționale. A trecut timpul când aceste ii românești erau făcute de bunicii noștri și vândute la o mică tarabă. Acum, aceleași modele vechi de sute de ani sunt reproduse de mâinile dibace ale creatorilor de modă și vândute pe piețe internaționale.

Blouse Roumaine – cu drag pentru România

Magazinul online Blouse Roumaine ne asigură că produsele pe care le găsiți pe site sunt „handmade” și materialele folosite sunt cele mai bune care se pot găsi pe piață. Așadar, avem asigurarea că ceea ce putem vizualiza este de cea mai înaltă calitate și este totul făcut de români. Din dragoste pentru tradiție dar și din dorința de a putea transmite ceva despre frumusețile din România, s-a născut Blouse Roumaine.

Probabil, încă de la apariția conceptului, managerii Blouse Roumaine s-au gândit la un public internațional și din acest motiv au ales un nume franțuzesc pentru firmă. De asemenea, veți putea observa că site-ul este scris în engleză, dar credem că nu mai poate fi considerat un impediment pentru majoritatea românilor (pentru care „a doua limbă natală” este limba engleză). Noi vă invităm să accesați site-ul unde veți găsi numeroase articole de îmbrăcăminte, toate având ca principal model inserțiile și simbolurile tradiționale.

Sursa imagine: https://www.theyellowdress.co.uk/

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: