Se încarcă...
Fabricatinro 2dasdsa

Baghete fermecate care fac minuni pentru cei mici

Pentru cei dintre voi cu copii/ Ce au grija hăinuțelor, zi de zi/ Pentru cei ce la maternitate/ Pe la uși, cu fețe-ngrijorate/ Așteaptă, cu sufletul la gură, vești/ Pentru voi, ce urechi ciuliți la povești/ Pentru nași, unchi, mătuși, bunici sau cumnați/ La un show magic sunteți convocați!

Două baghete care fac minuni pentru cei mici

E vorba de două Baghete fermecate care, mânuite cu entuziasm și deosebit talent de o mămică-magician, creează hăinuțe pentru cei mici. Într-o bună zi, ea a decis că își va dedica mai mult timp familiei și copiilor ei. Și, la cum se vede treaba, ai tuturor. Apoi s-a pus pe croșetat, și nu s-a oprit până n-a creat o întreagă garderobă cu cele mai năstrușnice și mai frumoase hăinuțe. Deci nu a fost totul o chestiune de abracadabra, ci activitatea a implicat muncă susținută de mâini cu articulații sănătoase. Dar au apărut ca prin farmec căciulițe hazlii, decorațiuni, păturele, costumașe, și toate veșmintele pe care imaginația și baghetele fermecate ale unui magician care se respectă le pot crea.

Toate acestea (și multe altele) își așteaptă proprietari pe baghetefermecate.ro care vă spune tot ceea ce trebuie să știți. Dar e important de aflat că materialele folosite sunt naturale- lâna sau bumbacul au o textură prietenoasă cu pielea. Și că, la cerere, se pot face vrăji, pardon, produse personalizate, prin care copilașii pot fi transformați în personaje de basm. Dar nu e numai atât, căci mămica-magician a decis să împărtășească și altor mămici din breaslă trucurile, așa că a fost creat și un blog, unde puteți urmări câteva sfaturi și povești.

Într-o lume în care copiii sunt tot mai neglijați Baghete fermecate este un proiect care îi readuce pe micuți în atenție și de aceea el merită toată susținerea și sprijinul nostru. Și căruia v-aș recomanda să îi găsiți un loc în browser, pentru… când o veni vremea.

Descoperiți și alte branduri de haine românești cu personalitate, în magazinul FabricatinRO!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: