Gogosa glazurata

Looram Land este un magazin online de jucării croșetate, colorate, originale și atractive. La Looram Land imaginația se întâlnește cu creativitatea și astfel iau naștere cele mai frumoase obiecte fabricate manual.

Looram Land este un tărâm fermecat pentru părinții care caută un cadou deosebit pentru copiii lor, dar și pentru cei care vor să învețe arta obiectelor croșetate manual.

Povestea Looram Land a început în anul 2012 cu un mic atelier în Ploiești și cu drumuri prin țară la târguri și festivaluri. Pe vremea aceea Looram Land nu era nimic mai mult decât o pagină de Facebook, dar acum, în anul 2021, proiectul a căpătat formă și culoare, devenind un magazin căutat de cei care apreciază creativitatea și originalitatea.

80 lei

Descriere

Jucarie croșetata ce imita o gogoasa glazurata.
Deoarece este crosetata manual fara o schema de lucru, fiecare gogoasa va avea ceva distinctiv si unic.

Modelul livrat, care este pe stoc, este cel din prima poza.
Poate fi observat si in urmatoarele poze.

Materialul utilizat pentru crosetat este bumbac reciclat in partea de jos si acril in partea de glazura, iar umplutura este una speciala pentru jucarii, antialergica, superball.

Datorita dimensiunilor poate fi utilizata ca perna decorativa.

Se pot realiza și alte modele de animalute sau personaje la comandă. Pret in functie de complexitatea si dimensiunea dorita.

Nuantele pot diferi in functie de setarile ecranului.

Marimi aproximative :
26 cm diametru gogoasa
8 cm inaltime gogoasa

Informații suplimentare

Culoare

Roz

Looram Land SRL

Bucuresti, Sector 3, Aleea Perisoru nr 14, bloc N4B, sc 2 ap21

Telefon: 0733432417
Email: looramland@gmail.com