fbpx
Descriere

Brand-ul MioriticHost a luat naștere în 2011 ca o idee de a furniza servicii de găzduire de calitate pe piața românească. Compania Hinter furniza servicii de hosting pentru clienții săi încă din anul 2004. Astfel, în anul 2011 ne-am propus să transmitem experiența noastră, venită dintr-o companie de software, cu clienți B2B în principal, către clienții din întreaga piață de găzduire din România. Credem că serviciile de hosting pot fi simple, cu un suport de calitate și cu abordarea foarte atentă și profesionistă a fiecărui client în parte.

Povestea a continuat cu evoluția sistemelor de calcul, cu o piața de software web în evoluție continuă și cu servicii de hosting și găzduire din ce în ce mai automatizate. Piața de găzduire web s-a schimbat, clienții noștri s-au înmulțit și am decis ca în 2018 să pornim compania MIORITICHOST SRL, care a preluat brand-ul MioriticHost și care continuă să furnizeze servicii de calitate.

Promisiunea noastră este aceea de a asigura buna funcționare a sistemelor puse la dispoziție clienților noștri, calitatea suportului și furnizarea celor mai moderne soluții prin parteneriate cu cele mai mari companii web din lume.

Categorie
Retele sociale
Contact

  • Ion
   10 septembrie 2019 at 11:26 AM

   Unul dintre cele mai bune servicii de hosting cu servere fizice aflate in Datacentere din Romania. Suportul este complet si isi dau silinta pentru a rezolva problema, chiar daca uneori tine de platforma folosita WP sau Magentoo…

  chat
  Adauga review