FANGARO este sucul vostru natural si romanesc

Echipa [wpsm_button color=”green” size=”small” link=”https://fabricatinro.ro/” icon=”none”]FabricatinRO.ro[/wpsm_button] promovează de mai bine de un an producătorii din România care au dat o șansă țării lor, care nu au părăsit-o atunci când îi era mai greu! Am discutat despre alimente, despre îmbrăcăminte, plăcuțe de frâne, căzi, lenjerii de pat dar am observat și „trendul bio”. Așadar, am adăugat pe site-ul nostru și articole cu produse naturale/bio pentru ca românii să ducă o viață sănătoasă cu produse din țara lor. Așa am aflat că ai noștri conaționali sunt atenți la tendințele pieței și preferințele consumatorilor, astfel construindu-și firme care oferă produse alimentare naturale, precum Fangaro. Dar Fangaro are o poveste de dezvoltare mult mai interesantă și noi am considerat că merită atenția noastră.

Românul priceput la toate

Fangaro este o firmă românească care vă pune pe masă suc natural de mere. Aceasta este asocierea pe care cei mai mulți dintre voi o fac atunci când aud numele acestui brand, dar povestea din spatele acesteia este mult mai complexă și este o lecție pentru toți românii. Fangaro s-a născut dintr-un hobby pentru care s-a pus mult suflet, de care s-a avut grijă și a ajuns a fi o firmă ce generează profit. La început a fost o livadă de mere care producea atât cât poate consuma o familie dar cu timpul copacii s-au maturizat și au produs mai mult și mai mult, astfel că proprietarul a trebui să se gândească la o soluție. O mare parte dintre mere se pierdea, căzând la tulpina merilor, lucru care a determinat echipa să facă primele borcane de suc de mere pentru păstrarea acestora pe o perioadă îndelungată.

Fangaro – de la suc sterilizat ca la bunica acasă

la sistem Bag-in-Box

Singura alternativă era producerea sucului de mere și sterilizarea lui în sticle pentru a putea fi consumat întreg anul. La începuturi, sucul a fost sterilizat prin metode cunoscute din bătrâni, dar astăzi vă puteți întâlni cu un sistem inteligent de îmbuteliere – Bag-in-Box, explicat pe îndelete aici. Dezvoltarea cu pași mici a dus echipa Fangaro acolo unde se află azi, comercializând suc de mere în regimul HoReCA și reușind să se descurce pe piața economică din România.

Sursa imagine: https://www.fangaro.ro/

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share on facebook
Share pe Facebook
Share on twitter
Share pe Twitter
Share on linkedin
Share pe Linkdin
Share on pinterest
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: