fbpx
Evolio -fabricat in Romania

EVOLIO – tehnologia viitorului si-a infipt radacinile in Romania

Evolio – fabricat în Romania

Trăim în secolul vitezei și a tehnologiei în continuă schimbare. Și chiar dacă sunt mulți care ar spune ca noi românii suntem în urma cu toate, că nu o sa ajungem vreodată ca germanii, sau americanii, sau japonezii, din multe puncte de vedere, noi am vrea să dovedim contrariul. https://fabricatinro.ro vrea să vă arate că, cel puțin în ceea ce privește tehnologia, ne apropiem cu pași repezi de cea mai nouă care există la momentul actual. O firmă care poate atesta acestea este EVOLIO.

EVOLIO este o marcă deținută de Televoice, o companie de distribuție de produse IT&C din România. Principala activitate este vânzarea de GPS-uri, sub marca EVOLIO. Acest brand a luat ființă în anul 2007, când era cunoscut în principal pentru distribuția de echipamente GPS, iar în timp s-a dezvoltat, lansând următoarele servicii:

 • EVOLIO E100 – cel mai usor și cel mai subtire GPS din lume;
 • Serviciul iMap;
 • EVOBOOK;
 • Tablete ultraportabile – EvoTab TB-1;
 • NEURA, o tableta 9,7” cu sistem de operare Android, echipată cu cel mai rapid procesor disponibil pentru tablete: Nvidia Tegra 2, 1 Ghz Dual Core, cu accelerare grafică de înaltă performanță Full HD;
 • Propria librărie virtuală, Evobook.ro;
 • PLATFORMA CLOUD de comunicații unificate și videoconferință, dezvoltată în parteneriat cu Polycom;
 • QUADRA – cea mai subțire și mai rapidă tabletă a unui brand românesc cu diagonala de 10,1”;
 • TABBY – prima tableta a unui brand românesc dedicată copiilor;
 • Își extinde gama de produse prin lansarea unui smartphone, HAPPY, disponibil și în varianta HAPPY GO cu sistem de navigație GPS și hărți incluse;
 • Își extinde gama de produse prin lansarea dispozitivului SMART TV BOX, prin care orice televizor la care se poate conecta, se transformă într-unul de tip smart;
 • X6 – primul smartphone cu procesor OCTA-CORE din România;
 • X8 FUSION – tableta QUAD-CORE convertibilă, cea mai subțire de pe piața din România, care poate fi folosită ca tabletă, dar și ca laptop de dimensiuni reduse.

După cum ați observat, pe lângă GPS-uri, firma EVOLIO mai produce și comercializează și: tablete, telefoane mobile inteligente (smartphone), eBook Readere, netbook-uri, produse de telecomunicații, sisteme de navigație GPS, și aplicații mobile de conținut, adaptate pieței din România – eBook Readerul Evobook (comercializat în mai multe versiuni). Daca cele precizate mai sus nu va fac curioși să accesați site-ul https://evolio.ro, – unde puteți găsi date despre ei, segmentele de business, partenerii de distribuție, dar și programele accesate prin fonduri europene – atunci o să mai continuăm cu câteva detalii.

Datorită efortului depus, și adaptarea la schimbările continue, meritele muncii au fost măsurate în vânzări, astfel că în anul 2010 compania a vândut aproximativ 10.000 de GPS-uri – 1,8 milioane de euro – iar o parte din impozitele ce se aplică acestui venit a rămas în țară, și a fost reinvestit în diferite domenii. Obiectivul firmei EVOLIO a fost încă de la început să devină brandul numărul 1 din domeniul IT&C în opțiunea clienților din România și unul dintre cele mai importante branduri din Europa de Est. Se apropie cu viteză foarte mare spre îndeplinirea lui, deoarece în anul 2013 deținea 20% cotă de piață, pe piața locală de tablete PC.

Noi speram că v-am convins de calitatea produselor EVOLIO și vă invităm să vă satisfaceți curiozitatea în magazinul lor online https://www.evolioshop.com/! Nu se știe niciodată când vreți să găsiți inspirație pentru cadouri, sau vreți să vă răsfățați, investind și în România!

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.