fbpx
Parfumuri El Divino

El Divino – parfumul tau drag

Parfumul este destinat unuia dintre simțuri – mirosul, dar implicaţiile acţiunii sale merg dincolo de simplul act al detectării unei anumite miresme, schimbând stări de spirit, modificând comportamente, relaxând, motivând, dând încredere ori oferind plăcere. Orice parfum se adresează unei stări de spirit, unei emoții, așadar nu o să puteți respinge miresmele cu rațiunea. O firmă românească de parfumuri, care vrea să vă alinte simțurile este EL DIVINO.

EL DIVINO este o firmă românească înființată în București, având o vechime de 10 ani. Este producător și distribuitor, oferind încredere clienților prin: analize dermatologice, analize de calitate la nivel european, un preț corect și accesibil. Este una dintre puținele firme de parfum din România, care importă esențele și ambalajele, dar care fabrică pe teritoriul țării noastre diferitele combinații pentru parfumuri unice.

Atât români cât și moldoveni, atât bărbați cât și femei, au fost atrași de calitatea și de prețul parfumurilor. EL DIVINO nu a deviat niciodată de la obiectivele și standardele propuse, fiecare parfum are calitatea promisă (chiar dacă se crează cantități mari, fiecare sticluță de parfum are aceeași concentrație și persistență), calitate ce este constantă.

Vă veți întreba cum vă puteți alege un parfum dintre atâtea care sunt oferite de EL DIVINO? Întâi de toate trebuie să vă struniţi un alt simţ, văzul! Nu vă lăsaţi înşelaţi de frumuseţea ambalajului şi coloritul splendid al flaconului. Vă cumpăraţi parfumul pentru mirosul său! 

EL DIVINO este o alternativă la produsele scumpe, o alternativă pe care o puteți găsi în magazinele partenere din România, sau puteți comanda online de https://el-divino.ro. Expedierea se face prin curierat, așadar parfumul vă va bate la ușă.

Noi vă recomandăm să încercați parfumurile de la EL DIVINO, iar dacă voi considerați că sunt foarte bune, să vă întoarceți la aceleași magazine, alături de aprecierea pentru munca românilor! Cumpără românește, și economia crește!

 Sursa imagine: https://2.bp.blogspot.com/

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.