Se încarcă...

Dulceata de zmeura 200gr

Zmeura… O mică nestemată prețioasă pe care natura ne-o oferă în dar ca să ne scape de tratamentele medicamentoase și să ne bucure cu un gust minunat. 

Când mănânci zmeură este ca și cum ai savura o rază de sare încapsulată în bobițe mici, de culoarea sângelui. 

Când se gândesc la zmeură, cei mai mulți dintre noi își aduc aminte de copilărie. Din străfundurile memoriei parcă prinde viață o căsuță modestă și o curte în care mișună tot felul de animale, iar într-un colț, ceva mai ferit de privirile indiscrete ale vecinilor, strălucește mândră o tufă de zmeură.

Pentru adulții de azi zmeura este acea răsplată dulce cu care ne îmbuibam la început de vară pe săturate, fără să-i supărăm pe părinți că ne stricăm pofta de mâncare sau ne încărcăm cu prea multă energie. Ba mai mult, mai ales în cazul celor de la oraș, când abia ajungeam în vacanța de vară la țară, eram chiar îndemnați să ne tratăm după pofta inimii cu delicioasele rubine.

Dulceață de zmeură ca pe vremuri

Au fost odată ca niciodată niște oameni care atunci când primeau musafiri îi serveau cu un pahar cu apă rece și dulceață delicioasă frumos așezată pe farfurioare de cristal. Nu aveau mult, dar dulceața pe care o ofereau celor care le călcau pragul era din cea mai bună, preparată din fructe alese precum: nuci, cireșe amare sau zmeură.

Dulceața de zmeură de la Slănic Muscel este fabricată numai din fructe sălbatice, culese din pădure. Este 100% naturală și nu conține conservanți, stabilizatori de aromă, coloranți sau gelatină care s-o întărească. Se prepară după o rețetă veche, moștenită din bătrâni și prețuită ca o comoară în familia producătorilor de la Slănic Muscel. 

Întreg procesul de colectare și prelucrare a zmeurei pentru a fi transformată în dulceață este ca o poveste frumoasă care începe cu o plimbare prin pădure și căutarea micilor nestemate rubinii și sfârșește cu zâmbet pe buze și o bunătate de dulceață care abia așteaptă să fie întinsă pe clătite sau savurată ca atare.

Ingrediente: zmeură, zahăr, sare de lămâie

Garanția produsului: 24 luni de la data fabricării

21 lei

Solicitare ofertă B2B

    Descriere

    Infiintata in anul 2009 SC SLANIC MUSCEL AGROINDUSTRIAL COMPLEX SRL se ocupa in principal de colectarea, prelucrarea si conservarea fructelor de padure, legumelor si a fructelor din livezile proprii. Continuand traditia, pasiunea si folosind retetele stramosilor nostri, folosind doar fructe din padure si din livezile proprii, dar si legume atent selectionate, producem 100% natural, fara conservanti, coloranti si gelifianti produse atestate. Productia noastra este in loturi mici, dar de inalta calitate.