Se încarcă...

E-Kiosk

Magazin cu articole la preţ redus

  Descriere

  Cauți o metodă inedită de promovare offline?

  E-Kiosk este o rețea indoor de magazine digitale deținută de compania românească MXM BROTHERS PARTNERS cu sediul în Baia Mare. Fondatorii proiectului E-Kiosk și-au propus să ofere companiilor românești o metodă nouă de a se promova și a ajunge mai ușor la clienții lor, în afară de vânzarea propriilor produse în centrele comerciale și aerogările din toată țara. Această nouă metodă de marketing offline presupune o rețea de magazine digitale interactive, sub formă de panouri electronice, amplasate în locațiile respective.

  Simplu spus, un dispozitiv E-Kiosk este magazin digital interactiv de unde poți cumpăra simplu și rapid produsele dorite.

  Procesul de vânzare-cumpărare este condiționat de interacțiunea cu dispozitivul, fiecare magazin digital fiind construit custom, cu inhibarea navigarii libere pe internet, un proces similar cu cel utilizat pentru comenzile de la magazinele fast-food ca de exemplu: KFC.  Echipamentele E-Kiosk se prezinta sub forma de totem și sunt compuse dintr-un modul de advertising prevăzut cu un ecran digital LCD cu dimensiunea de 65 inch pentru rularea de reclame foto/video, ideal pentru promovare indoor sau advertising indoor și un modul de vânzare prevăzut cu un monitor touch-screen de 32 inch pentru inițierea comenzilor online.  

  Pot profita de magazinele digital E-Kiosk atât companiile care doresc să-și prezinte portofoliul de produse potențialilor clienți, cât și cele care au în plan doar redarea de conținut digital vizual pe ecranele LCD incorporate.

  E-Kiosk - Promovare offline în cel mai elegant și eficient mod cu putință

  Lansarea primului E-Kiosk a avut loc în data 29.06 la Value Centre Baia Mare, dar cu toate că evenimentul a avut loc recent, suntem convinși că într-o perioadă foarte scurtă de timp, aproximativ un an - un an și jumătate, E-Kiosk va deveni o rețea extinsă la nivel național. Până la finalul anului viitor se preconizează instalarea a 22-25 de unități E-Kiosk în diferite locații ale țării. 

  În momentul de față MXM BROTHERS PARTNERS urmează să onoreze o înțelegere conform căreia vor fi amplasate unități E-Kiosk în toate locațiile Value Centre din țară, care au operaționale spații cu galerie. În planul de dezvoltare a afacerii se regăsesc și nume mari precum Iulius Mall Cluj sau Aeroportul Cluj, locații unde ambițioasa companie românească are intenția de a amplasa unități E-Kiosk în cel mai scurt timp posibil. 

  Cum trebuie să procedeze companiile care vor să se promoveze prin E-Kiosk?

  Companiile care vor să se promoveze prin E-Kiosk sau să-și vândă produsele prin intermediul acestui sistem pot alege dacă doresc ca reclamele sau produsele lor să apară în toate unitățile E-Kiosk din țară, sau doar într-unele dintre ele, alegându-le pe cele mai potrivite în funcție de locație și de interesele lor.    

  Există câteva reguli de care trebuie să ții cont pentru o astfel de colaborare. Una din acestea ar fi că trebuie să oferi clienților care cumpără produsele tale prin E-Kiosk un discount egal cu valoarea TVA-ului din prețul afișat pe propriul website, deoarece magazinele E-Kiosk cuprind în oferta lor produse cu preț redus. Odată ce ai încheiat un parteneriat cu E-Kiosk, în calitate de furnizor, vei prelua odată cu comanda din partea clienților și întreg procesul de livrare, încasare, retur etc.

  Pe lângă vânzarea propriu-zisă prin intermediul monitoarelor touchscreen încorporate îmbinată cu creșterea vizibilității produselor fiecărui colaborator, unitățile E-Kiosk sunt utile și specialiștilor în marketing care pot culege date utile în campaniile derulate, SEO etc (impresii, date demografice, trafic în website). 

  Pentru o deplină transparență, fiecare produs listat va include în pagina de prezentare, pe lângă informația cu privire la website-ul sau magazinul online al furnizorului și un cod QR care facilitează verificarea și compararea prețului din pagina E-Kiosk cu oferta furnizorului în timp real. Astfel, utilizatorii unităților E-Kiosk vor putea face alegeri profitabile, convingându-se că ofertele E-Kiosk sunt unele reale.

  Descoperă E-Kiosk, cea mai modernă metodă de promovare offline la ora actuală! Dacă îți surâde ideea ca produsele tale să ajungă mai ușor la persoanele care au nevoie de ele, cu siguranță te vei bucura să afli că membrii comunității Fabricat în RO beneficiază de o reducere de 10%! Profită ACUM!

  Adresa

  Baia Mare, România

  Categorie
  Contact

   • No comments yet.
   • Add a review