Se încarcă...
Fara Titlu

Xtra Car Center – pentru mașina ta

În contextul ultimelor scandaluri despre mașinile fabricate de firma germană VolksWagen, fabricatinro.ro s-a gândit să vă ofere câteva informații despre un service auto care vă poate ajuta la mare nevoie. Ca în oricare articol prezentat pe acest site, noi încercăm să promovăm produsele și serviciile românești pentru bunăstarea României! Așadar, astăzi o să vă vorbim despre o firmă din județul Mureș, Livezeni – Xtra Car Center.

Șoferii cunosc cel mai bine importanța service-urilor auto pentru propria mașină și din acest motiv am hotărât și noi să fim al fel de serioși cu acest domeniu. Xtra Car Center alege să se laude prin intermediul serviciilor prestate și nu prin multe cuvinte – pe site-ul lor https://www.serviceautomures.ro/, la secțiunea „Cine suntem?” ei spun doar atât: „Xtra Car Center este un service multimarcă, autorizat de Registrul Auto Român”. Cuvintele sunt de prisos atunci când serviciile prestate sunt cartea de vizită a firmei.

Cu ajutorul Xtra Car Center orice șofer beneficiază de următorul pachet de servicii:

  • Analiză și diagnoză
  • Reparații electrice
  • Mecanică auto
  • Service roți

Într-un secol al vitezei și pentru oameni care nu au timpul necesar să meargă la mai multe service-uri auto pentru toate aceste servicii, noi considerăm că Xtra Car Center, cu mână de lucru românească, vă poate fi de mare ajutor. Cu un program accesibil, de luni până sâmbătă, dar și cu posibilitatea contactării prin intermediul telefonului sau al e-mailului, Xtra Car Center este mereu alături de clienții săi.

Așa cum știm, românii sunt inventivi, iar personalul de la Xtra Car Center vă oferă și un alt tip de serviciu: dacă nu aveți timp să mergeți la service, vine Xtra Car Center la voi și este mult mai ușor. Dacă v-am făcut curioși, fabricatinro.ro vă invită să le accesați site-ul https://www.serviceautomures.ro/ și să le oferiți încrederea voastră!

Sursă imagine: https://www.serviceautomures.ro/

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: