TE-ROX PROD: români de încredere

Te Rox Prod

În căutările noastre despre firme româneşti ce fac produse cu care ne mândrim în Occident, am descoperit o sucursală ce susţine economia din oraşul PaşcaniS.C. TE-ROX PROD Paşcani S.R.L. Ca  înţelegeţi ce forţă se găseşte într-un orăşel al Moldovei, va spunem TE-ROX PROD este cel mai mare producător din Europa de accesorii şi centuri de siguranţă pentru scaunele auto de copii.

Dacă vreţi succes în afacerile dumneavoastră, căutaţi o piaţă cu potenţial! Asta a făcut şi Doina Cepalis, care în anul 2007 a înfiinţat în Paşcani această secţie producătoare de accesorii pentru scaunele auto de copii: huse şi centuri de siguranţă. Compania TE-ROX PROD a avut parte de o ascendență fulminantă datorită profilului pe care s-a axat dar şi preocupărilor pentru: menţinerea calităţii, protecţia mediului, valorificarea şi reciclarea deşeurilor.

Acesta fabrică face parte din corporaţia Team Tex Franţa. Este o fabrică în care se investescbani străini”, dar munca se bazează pe „forţa autohtonă”. În Franţa se stabileşte designul scaunelor, design ce este apoi executat de toate sucursalele din lume, sub următoarele mărci: Nania, Migo, Disney şi Ferrari. Acestea din urmă sunt cunoscute ca fiind mărci premium şi sunt apreciate pe piaţa Europei de Vest. Team Tex şi Walt Disney au creat o colecţie de scaune auto pentru copii ce le creează acestora o experienţă cât mai plăcută introducându-i în lumea poveştilor preferate. De altfel, fabrica exportă acum în 61 de ţări şi este cel mai mare producător mondial de profil.

În România mai există doar o singură secţie ce produce huse pentru astfel de scaune şi aceasta tot în zona Moldovei, mai exact în Botoşani, dar volumul de producţie este poate şi de 10 ori mai mic decât cel obţinut de firma TE-ROX PROD. Plecând de la un număr de 10 salariaţi, a ajuns în 8 ani aibă peste 1000 de angajaţi, şi a intrat pe o nişă de piaţă unde produsul este obligatoriu în toate ţările civilizate, conform noilor legi.

Dacă se poate lucra şi cu capital străin, de ce nu o facem? Dacă străinii au încredere în români, noi de ce nu avem? Acesta este unul dintre exemplele care demonstrează seriozitatea, profesionalismul şi încrederea în poporul român, popor ce „pune osul la treabă” pentru susţinerea economiei ţării.

Alegeţi produse fabricate în România! O mulțime de astfel de bunuri le puteți găsi și pe platforma noastră, în magazinul FabricatinRO!

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj