Se încarcă...
Img 3189

Revizia de sarbatori a masinii voastre

Sărbătorile vin, sărbătorile vin, dar să nu vină cu probleme! Ne gândim la noi, ne gândim la Moș Crăciun și la Noul An ce vine, ne facem planuri de vacanță dar ne facem griji și pentru mașina noastră. Dacă planurile de vacanță presupun deplasări cu mașina personală, ce ar fi să mergeți la un service înainte de a pleca la drum și să-i faceți revizia de sărbători.

Mașina voastră este importantă

și cel mai frumos cadou pentru ea este

„revizia de sărbători”

Așa cum noi facem curățenia de iarnă, noi ne-am gândit să vă aducem aminte și de „curățenia” pe care ar trebui să o faceți pentru mașina voastră. „Curățenia” sau revizia trebuie făcută de specialiști, așadar vă aducem aminte de două service-uri de care v-am mai povestit, în care vă puteți pune încrederea deplină: RPMAutoCenter și Xtra Car Center. Acestea au fost inaugurate și vă așteaptă în număr cât mai mare cu servicii de calitate ce privesc vehiculul pe care îl conduceți.

service-fabricat in ro

Cele două service-uri care s-au deschis vă recomandă „revizia de sărbători”, bifând câțiva pași simpli:

  • Controlul și îngrijirea zilnică;
  • Spălarea;
  • Revizia tehnică de gradul I;
  • Revizia tehnică de gradul II;
  • Revizia tehnică sezonieră;
  • Reparațiile curente;
  • Reparația capitală.

Unii dintre pași îi putem îndeplini chiar noi – controlul, îngrijirea zilnică și spălarea – dar pentru ceilalți avem nevoie de experți precum RPMAutoCenter și Xtra Car Center. „Revizia de sărbători” este un cadou pentru mașina voastră dar și pentru voi deoarece vă asigurați că  mașina funcționează fără probleme și vă oferă satisfacții maxime, și mai cu seamă, nu vă oferă probleme în vacanța mult așteptată.

service-fabricat in ro

Știm că „revizia de sărbători” vă poate costa o mică avere, dar această investiție se va amortiza în timp și puneți la socoteală și siguranța cu care veți conduce știind că mașina voastră este proaspăt reexaminată de către specialiști. Nu uitați să profitați de noile service-uri!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: