Caranda – specialistii acumulatoarelor

Știm cu toții cât de important este să începem săptămâna plini de energie, din acest motiv astăzi o să vă prezentăm încă un producător român „pe bază de energie” – bateriile Caranda. Dacă producem energie dar ea nu este bine administrată sau dacă excesul nu este înmagazinat „pentru mai târziu” nu este bine pentru noi, așadar Caranda ne vine în ajutor.

Echipa FabricatinRO.ro și-a dat seama cât de importante sunt bateriile în ziua de azi pentru fiecare pentru noi – baterii la telefon, laptop, camera foto, mașina personală – și i-a găsit pe cei de la Caranda, pe specialiștii acumulatoarelor. Caranda este o firmă care există pe piață de 24 de ani dar poate, fiindcă nu acordăm destulă importanță acumulatorilor noștri, nu știm prea multe despre ea. Știm că și voi, la fel ca noi, poate că nu vă uitați la brandul de baterii pe care îl folosiți dar Caranda este firma care vă asigură de calitatea produselor oferite.

La Caranda găsiți acumulatori pentru o gamă largă de consumatori!

Pe site-ul lor veți găsi numeroase tipuri de baterii, filtrate pe baza tensiunii nominale, sau a capacității, sau a curentului de pornire, ori a conținutului – lithium, plumb, de unică folosință. Pentru cunoscători dar și pentru cei care nu acordă foarte multă atenție acumulatorilor, Caranda oferă o gamă foarte largă de baterii. Practicvă puteți găsi baterii pentru orice fel de consumator la care v-ați putea gândi – alarme, interfoane, căi ferate, lanterne, solar, eolian, auto, stivuitoare, bărci electrice, cărucioare electrice, moto, telecomunicații, biciclete electrice, electrogeneratoare și altele asemenea.

Producatorul vă asigură că merge mână în mână cu protecția mediului, bateriile oferite sunt certificate dar pe lângă aceste servicii puteți apela la ei și pentru consultanță, și pentru teste de laborator, și pentru regenerare baterii. Pentru detalii despre toate serviciile oferite de Caranda, o lume completă a bateriilor, accesați site-ul lor oficial.

Sursa imagine: https://www.topbattery.ro/

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: