Calitate şi promovare într-un singur cuvânt: 1200dpi Promo&Print Solutions

Calitate și promovare din inima României de la 1200dpi!

Te-ai săturat de aceleaşi metode vechi de promovare a afacerii tale unde totul pare că stă pe loc? Vrei creativitate şi profesionalism, inteligenṭă şi bun gust, rapiditate şi calitate? Acum le poṭi avea pe toate într-un singur loc: 1200 dpi Promo&Print Solutions. Societate comercială cu sediul în Bucureşti te invită să iei parte la vise devenite realitate, locul unde afacerea ta contează.

Ce înseamnă 1200dpi pentru tine?

Cu peste 10 ani de experiență în tipografie şi obiecte promoționale, 1200 dpi Promo&Print Solutions îṭi pune la dispoziție o gamă variată de produse. Cele mai populare sunt: cărṭi de vizită, plicuri, bloc notes-uri, agende personalizate, CD care poartă amprenta afacerii tale într-un mod unic şi individual precum şi multe altele.

Atât tu cât şi clienṭii tăi se vor putea bucura din plin de cadouri unicat din gama obiectelor promoṭionale sau a cadourilor personalizate corporate. De la carduri şi până la memory stickuri confecṭionate din lemn sau bambus care dau un plus de eleganṭă şi până la pixuri, odorizanți sau căni, cutii hand made care aduc o notă de profesionalism şi inovație.

Folosind o imprimare color cu inkjet sau gravură, suprafața plană a memory stick-ului USB este potrivită pentru a imprima logo-ul  firmei, sau orice alte informalii folositoare, rămânând astfel numărul unu în atenția clienților şi a utilizatorilor. Fiind un element portabil, memory stick-ul USB este uşor de întrebuințat datorită dimensiunilor reduse care nu necesită instalarea adițională a vreunei aplicații sau a unui soft.

Promovarea afacerii tale

Funcționând pe un principiu simplu dar puternic de Full Service Solutions de o calitate superioară, echipa 1200dpi Promo&Print Solutions te promovează într-un design şi o grafică plină de excelentă şi imaginație, unde succesul afacerii tale este garantat. În fiecare secțiune al siteului www.1200dpi.ro, unde vei putea găsi soluții nelimitate de a-ṭi promova afacerea, totul fiind construit în funcție de bugetul personal de care dispui sau pe care vrei să îl aloci ocaziei care îṭi stă înainte.

De exemplu, sunt aşa zisele cadouri de lux care sunt de obicei comandate într-o cantitate mult mai limitată datorită valorii la care se ridică. Acestea de obicei sunt destinate persoanelor care au un statut social mai înalt sau celor mai importanți colaboratori ai companiei conducând la o consolidare şi mai eficace a afacerii tale.

Respectul vine şi în urma brandului promovat. Imaginea de sine pe care o atribui afacerii tale contează mult deci nu ezita să apelezi la cei ce sṭiu să aducă o diferenṭă acolo unde contează. Cu 1200dpi Promo&Print Solutions mergi la sigur!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: