BumbuToys – Jucării de lemn care te ajută să descoperi magia copilăriei

Dacă tot se apropie sărbătorile cu pași mărunți, hai să luăm o pauză azi de la cotidian, să ne întoarcem în universul copilăriei și să vorbim despre jucării. Știai că rolul jucăriilor nu este doar de a oferi celor mici un moment plăcut de relaxare, ci și de a-i ajuta să descopere lumea din jur și să o înțeleagă mai bine? Bineînțeles, așa ceva nu este posibil decât atunci când copilului i se oferă un anume tip de jucării care îndeplinesc toate criteriile de mai jos:

Siguranță

Mai întâi de toate, ca să poată face parte din viața unui copil, orice jucărie trebuie să fie sigură. Mai ales dacă este special creată pentru copii foarte mici, ea nu trebuie să conțină părți mici care se pot desprinde, tentând astfel copilul să le înghită. În plus, chiar dacă se strică, materialul din care este făcută nu trebuie să reprezinte un pericol pentru copil.

Experiență senzorială

Jucăriile sunt cu atât mai atractive cu cât oferă o experiență senzorială îmbunătățită. Dacă sunt plăcute la atingere, jucăriile reprezintă un plus de motivație pentru descoperirea lumii din jur. Prin intermediul jucăriilor copilul are ocazia să cunoască și să se obișnuiască cu diferite forme, dar și materiale.

Joc de înaltă calitate

Cu siguranță îți amintești cât de multă durere există în inima unui copil atunci când jucăria preferată s-a stricat și circumstanțele îl obligă să renunțe la ea. Nimic nu are viață veșnică, dar cu toate acestea, rezistența sporită este una din proprietățile care nu trebuie neglijate când vine vorba de jucării. Dacă ai de optat pentru o jucărie care-ți va ține copilul ocupat până mâine și una pe care o va iubi toată viața, optează întotdeauna pentru cea de-a doua variantă!

Produse ecologice

Inevitabil multe jucării, ca și alte bunuri, ajung să fie aruncate după ce și-au îndeplinit misiunea. Dar chiar și atunci, ele nu dispar pur și simplu și de aceea, înainte de a cumpăra orice jucărie trebuie să ne gândim și la ceea ce se va întâmpla cu ea când ea nu va mai fi iubită. Dacă este vorba de un produs ecologic confecționat din materiale naturale, își va regăsi cu siguranță locul în natură. Dar dacă este o jucărie de plastic cu care te joci o perioadă și apoi o arunci, ea ajunge să se transforme într-un pericol pentru planetă.

BumbuToys – jucării așa cum trebuie să fie jucăriile

Într-o lume în care totul se face din plastic, jucăriile BumbuToys se remarcă prin îndeplinirea tuturor criteriilor despre care am amintit mai sus. Este vorba de o companie românească producătoare de jucării din lemn care crează o armonie între familie și mediul înconjurător. Aceste jucării din lemn românesc de paltin sunt perfect sigure datorită modului de fabricare, oferă o experiență senzorială extraordinară, iar când nu mai sunt iubite se întorc acolo de unde provin. În natură.

Colorate manual cu vopseluri naturale, jucăriile BumbuToys stimulează imaginația copiilor și deschid apetitul pentru joc. În plus, fiind confecționate din lemn, nu se strică ușor și se păstrează ca noi întreaga copilărie, lucru pentru care cei mici se întorc iar și iar cu o dragoste nemaipomenită la ele.

Mai e puțin până la sărbătorile de iarnă și de aceea profită de ocazi și transformă copilăria celor mici într-un joc frumos și sănătos cu ajutorul jucăriilor BumbuToys pe care le găsești pe site-ul oficial al producătorului sau pe pagina dedicată de pe platforma FabricatînRO. Unicitatea, culoarea, durabilitatea și creativitatea vor fi apreciate!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: