Se încarcă...
Bebetex Este Siguranta Pentru Co

Bebetex este siguranța pentru copilul tău

V-am povestit acum câtva timp despre o firmă din Pașcani ce produce huse și accesorii pentru scaunele auto pentru copii. Această firmă se numește Te-Rox Prod Pașcani. Astăzi o să continuăm povestea, o să avansăm de la centuri și huse, la scaunul pentru copilul tău, direct asamnbalt și gata de a fi utilizat. Dacă Te-Rox Prod Pașcani produce câteva dintre elementele constituente ale scaunelor, BEBETEX este magazinul online ce comercializează scaunele gata asamblate.

Ce fel de companie este Bebetex?

BEBETEX este firma pentru care siguranța copilalșului tău este cea mai importantă. Din această preocupare a luat naștere site-ul https://bebetex.ro, un magazin online ce comercializează cărucioare, scaune auto sau alte accesorii. Puteți spune, de această dată, că aici ne înșelăm, promovăm scaune auto făcute în Franța. Deși asamblarea întregului scaun se face în Franța, ele sunt trimise înapoi aici, pentru a fi comercializate. La Pașcani sunt câteva sute de locuri de muncă ce le oferă fabrica, iar BEBETEX de asemenea are nevoie de români pentru a prelua comenzi, pentru a distribui produsele, pentru a ține legătura cu clienții fideli. Aici este o situație de tip win-win – câștigă și Franța, dar câștigă și România. Pentru noi firma străină a reprezentat un partener care are încredere în munca românilor, în perfecționalism și responsabilitate.

BEBETEX nu este doar o sursă de unde vă puteți achiziționa scaunul auto pentru copiii voștri, ci este un prieten al familiei, înțelegând realitatea în care trăim, și ajutându-vă. BEBETEX cunoaște ritmul alert în care ne dezvoltăm, permanenta grabă în care trăim, mașinile ce devin din ce în ce mai puternice, dar și numărul accidentelor care este în creștere. Pentru a preîntâmpina vreo tragedie, scaunul auto trebuie folosit și la cele mai scurte plimbări cu mașina și cu micuțul vostru în spate. Astfel că, trebuie să înțelegeți importanța unui scaun auto pentru copii, și să aveți mare încredere în furnizorii voștri. La BEBETEX veți găsi cele precizate mai sus, plus confortul oferit copiilor voștri.

Toate produsele comercializate sunt în concordanţă cu normele și standardele de calitate europene, carucioarelea și accesoriile având ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04. Garanția că ați ales cele mai bune produse este adnotată de brandurile promovate de BEBETEX: Ferrari, Nania, Disney, Migo. Tot pe site-ul https://bebetex.ro am găsit și unele curiozități, care ne-am dori să le împărtășim cu voi:

  • Într-o coliziune, la cca 48,3 km/h, un pasager neasigurat cu centura mașinii, poate fi aruncat cu o forță de 30 până la 60 de ori mai mare, decât greutatea corpului.
  • Centurile de siguranță sunt proiectate pentru a te ține în mașină și pentru a difuza forța de impact, către părți ale corpului tău care sunt mai flexibile, crescând astfel șansele cu 50%, de a supraviețui unui accident.
  • Scaunele pentru copii, orientate cu spatele la direcția de mers, oferă o protecție mult mai bună pentru capul, gâtul și coloana vertebrală a copilului, decât scaunele orientate cu fața spre direcția de mers.
  • Un copil este pregătit să folosească bancheta din spate a autovehiculului, întocmai ca un om mare, fără ajutorul unui înălțător, atunci când are o înălțime de 1,5 m și aproximativ 8 ani. Ține minte ca mulți copii diferă ca statura și greutate, față de medie, așadar, este posibil ca unii copii încă să mai aibă nevoie de înălțător până în jurul vârstei de 10 – 11 ani.

Fiți responsabili și alegeți produse românești, produse în care puteți avea încredere deplină!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: