Se încarcă...

Detergent de rufe 3 in 1 Nobless Fragrance 1,5L Passion

3 lucruri pe care le cumpărai separat într-o singură formulă. Care sunt cele 3 lucruri pe care le cumpărai separat? Detergent pentru rufe + soluție pentru scos pete + soluție pentru menținerea culorii hainelor. Cu noul detergent pentru rufe Nobless Fragrance 3 în 1 cu formula sa unică de curățare, igienizare, color protect și scos pete, hainele tale vor fi mult mai curate, parfumate și strălucitoare. Carbonatul de sodiu participă la mărirea performanței de curățare îndepărtând murdăria și petele lăsând țesăturile curate și moi.

35 lei

Stoc epuizat

Descriere

Îți pace să te înconjuri de parfumuri extraordinare, care te cuceresc de cum ai intrat într-o încăpere sau ai mirosit bluza preferată? Dacă da, ai încercat până acum produsele Nobless Fragrance, fabricate în România și caracterizate prin mirosuri speciale, care mai de care mai parfumate și mai delicate?

Fie că este vorba de uleiuri pentru aromaterapie, de detergenți sau balsamuri de rufe sau de parfumuri speciale pentru materialele textile, produsele Nobless Fragrance au un miros deosebit, care te poartă pe cele mai înalte culmi ale fericirii.

Numele brandului se potrivește perfect cu produsele pe care le comercializează, întrucât fiecare din ele se remarcă printr-un aer nobil.

Ne-a impresionat de la început conceptul Nobless Fragrance, dar ne-am convins și mai mult de calitatea produselor acestea cu un miros îmbietor după ce am analizat puțin recenziile primite de la clienți. Poți să accesezi și tu website-ul oficial al brandului și vei descoperi acolo testimonialele a multor clienți foarte mulțumiți de alegerile făcute. Așa că, dacă îți dorești să aduci cele mai frumoase miresme clasice românești în casa ta, Nobless Fragrance este exact ceea ce ai nevoie.

Nobless Fragrance – O gamă variată de parfumuri unul și unul

Ca să înțelegi mai bine cum e atunci când folosești produsele Nobless Fragrance, imaginează-ți că te trezești dimineața îmbrățișat de așternuturi care miros ca o pădure sălbatică, după ploaie. Apoi, intri la duș și la final te usuci cu un prosop cu un miros proaspăt ca o zi de primăvară. Pășești ușor în sufragerie cu o cană fierbinte de cafea în mână și te învăluie o aromă plăcută de scorțișoară și apoi, după ce te-ai dezmeticit bine și ești gata de o nouă zi, te schimbi în hainele tale cu miros de lavandă și pornești într-o nouă călătorie. Așa poate fi o filă din povestea vieții tale alături de Nobless Fragrance sau cu totul alte arome, în funcție de cum preferi tu!

 

Note: caisa, musk, zmeura, mure, floral, piersica, bergamota.

 

Beneficii:

  • parfum îndelungat.
  • pentru rufe albe și colorate.
  • color protect. Păstrează culorile mai mult timp.
  • formula cu carbonat de sodiu. Putere mare de curățare și mai multă viață mașinii tale de spălat).
  • îndepărteză petele.
  • fără coloranți. Detergentul de rufe nu conține coloranți, ceea ce-l face să fie mai prietenos cu hainele albe și colorate. Culoarea lui fiind cea naturală care provine din mixurile de ingrediente ce compun detergentul de rufe.

 

 

 

Mod de utlizare:

  • agitați ușor înainte de utilizare.
  • spălare automată – turnați produsul în compartimentul de detergent cu ciclu normal de spălare.
  • spălare manuală – turnați produsul în 5 – 10 litrii de apă, spălați articolele după care clătiți bine cu apă.
  • pentru pete – turnați produsul pe pată astfel încât să o acoperiți complet. Frecați pata manual. Lăsați produsul să ia contact cu pata pentru maxim 10 minute. Adăugați produsul în compartimentul pentru detergent. în cazul petelor dure adăugați produsul și în cuvă.