fbpx

De Dragobete se poartă românește

Ești în căutarea cadoului perfect pentru Dragobete? Noi avem soluția: magazinul de încălțăminte Luisa Fiore. De ce îi recomandăm? Pentru că pantofii marca Luisa Fiore înseamna calitate și un design deosebit, în plus, este în desfășurare o campanie de reducere de ziua românească a îndrăgostiților: 15% reducere la pantofi și sandale, 10% reduce la ghete. Pantofii Luisa Fiore sunt mai mult decât un obiect, sunt un mod de viață.

Pentru crearea lor, echipa Luisa Fiore folosește tehnologie de ultimă generație și, plecând de la design deosebit, caută în permanență soluții optime pentru a crea o pereche de pantofi confortabili, care vor fi purtați cu plăcere de oricine.

 

Nouă ne-au atras atenția pantofii Begonia de piele din colecția nouă (care sunt și ei la reducere!!!), confecționați din piele naturală de calitate superioară, care se asortează oricărei ținute, fie ea de zi sau de seară.

Ghetele au o reducere de 10%, si te vei îndrăgosti de ele la prima vedere. De exemplu, botinele Ibisco sunt absolut superbe, cu un design modern, care îmbină mai multe culori: negru, maro și ivoar, confecționați din piele naturală, cu un sistem de închidere pe baza de fermoar, la spate și un toc gros de 9 cm. Sunt potrivite pentru ținutele feminine, în perioada rece.

O variantă clasică pentru sezonul rece sunt cizmele Cipres, cu talpă joasă, din cauciuc, cu închidere pe bază de fermoar lateral, sunt confecționate din piele naturală întoarsă la exterior și piele naturală la interior. Acestea vor pune în evidență orice ținută de zi sau de seară, indiferent de situație.

Dacă vrei să te echipezi de vară, niște sandale de piele ar fi ideale. Nouă ne-au atras atenția sandale Sorriso cu barete elegante pentru extra susținere și design superb; ele pot fi purtate atât la serviciu, cât și la o ținută de seară, iar culoare neagră și pielea din care sunt confecționați aduc un plus de valoare oricărei ținute.

Dacă îți dorești ceva mai special, Luisa Fiore confecționează și pantofi/sandale la comandă, model unicat, după cerințele tale/ sau ale iubitei. Pentru cei mai exigenți există gama Luxury, ce permite personalizarea pantofilor pentru fiecare pretențios în parte. Pantofii sunt creați de la zero în funcție de preferințele și sugestiile clientului, respectând viziunea acestuia, dar si normele de calitate și cele mai bune materiale.

Deoarece calitatea și durabilitatea produselor confecționate de ei sunt prioritatea numărul unu, aceștia investesc în permanență în aparatura de ultimă generație pentru dotarea fabricii., iar selecția tuturor materialelor folosite este un proces elaborat, pentru a se asigura că oferă calitate la cele mai înalte standarde.

Pe noi ne-a convins, ne-am umplut coșul de cumpărături, pentru că, pe lângă reducerea aplicată, transportul este gratuit la comenzi în valoare de minim 300 lei. Tu ce mai aștepți? Mergi la cumpărături online, iar dacă produsul nu îți vine perfect, stai liniștită, poți returna produsele în 30 de zile de la livrare și vei primii banii înapoi.

 

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.