Se încarcă...

Cutie cadou Toi 50ml Tuica 32% alc si cescuta traditionala – CELAR

Tuica este o bautura alcoolica traditionala din Romania, obtinuta prin distilarea sucului fermentat de prune, mere sau alte fructe. Este una dintre cele mai populare si apreciate bauturi alcoolice din tara, fiind consumata atat la ocazii festive, cat si in mod obisnuit, ca digestiv sau aperitiv. Tuica are un continut ridicat de alcool, cu o aroma si gust caracteristic, ce poate varia in functie de tipul de fructe utilizate in procesul de fermentare si distilare. Este adesea considerata o bautura artizanala si de inalta calitate, fiind produsa in mod traditional, prin metode si tehnici transmise din generatie in generatie. In plus, tuica are si o semnificatie culturala importanta in Romania, fiind considerata un simbol al traditiei si al identitatii nationale. Un cadou traditional potrivit pentru cei care apreciaza adevaratul gust al bauturilor autentice romanesti.

Cutia cadou contine:

  • Cutie din lemn cu dimensiunea aproximativa: 15 x 11 x 6 cm
  • Toi de 50ml cu Tuica 32% concentratie alcoolica .
  • Cescuta traditionala din ceramica de Baia Mare cu volumul aproximativ de 50ml. Cescuta din ceramica este realizata, pictata si glazurata manual de mesterii populari din Baia Mare care au imbinat armonios mestesugul si arta traditionala, rezultand obiecte unice. Imaginea este cu titlu de prezentare iar culorile pot varia in functie de produsele disponibile pe stoc: alb, verde , albastru.

90 lei

Solicitare ofertă B2B

    Descriere

    Bauturile noastre nu sunt doar apetisante la gust, ci si foarte placute din punct de vedere estetic.

    Aceste distilate sunt realizate la fel ca acum sute de ani, complet natural și ecologic.

    Produsele noastre sunt bauturi 100% naturale , extrem de fine , cu o aroma unica, intensa, datorita soiului de prune , foarte dulci si zemoase, culese cu mare grija din livezile situate pe dealurile din comuna Bogati, judetul Arges.

    Penru obtinerea unei bauturi cu o savoare aparte si un gust echilibrat, este foarte important ca fructele bine coapte, culese si alese cu mana, sa fie fermentate lent si distilate la timp. Apoi distilatul se invecheste in lemn de salcam, respectand retete traditionale mostenite din generatie in generatie.

    Farmland Business SRL