fbpx
Cumparati produsele romanesti fabricate in Romanai

Cumpărați produsele românești!

Fabricat în RO insistă în fiecare articol să cumpărați produse românești pentru a susține economia României. Trebuie să înțelegem cu toții că este esențial să cumpărăm produse românești ca să nu ne mai plângem apoi că nu merge nimic în țara noastră. Misiunea noastră este a vă povesti despre ce produse se fabrică în țară, ce variante aveți la dispoziție în momentul în care sunteți la cumpărături, care ar fi avantajele în cazul în care veți alege produsele fabricate în România și cine ar avea de caștigat in final.

Pentru a ne înțelege scopul și de ce dorim să luptăm pentru economia țării noastre, am sintetizat o listă de motive care definesc misiunea noastră:

 • Dacă alegeți să cumpărați produse românești veți contribui la evoluția companiilor românești sau a celor internaționale, care au ales să investească în România și care au mii de angajați. De asemeni în funcție de creșterea cererii se poate ca numărul de anagajați să creasca iar procentul somajului, a oamenilor care nu au un loc de muncă sa scadă. Cu cât numărul de angajați, legal, din România va fi din ce în ce mai mare sumele care vor ajunge la bugetul de stat al României, la CAS sau pensii va fi mai mare și atunci putem avea speranțe mai mari priviind investițiile în infrastructură, modernizarea sistemului sanitar sau creșterea pensilor. 

 • Odată cu alegerea produselor românești, veți alege și să mențineți locurile de muncă deja existente sau chiar să creați altele noi – pentru românii care au rămas în țară sau pentru cei care au emigrat dar și-ar dori să se întoarcă în România. Cu toții trebuie să fim constienții ca val-ul de migrație spre vestul Europei a fost alimentat, în ultimii ani, de lipsa locurilor de muncă și a nivelului de trai iar când vom ajunge la un nivel de trai normal și vor fi destule locuri de munca pentru locuitorii din Romania atunci nu vor mai fi asa de multe persoane care vor cauta o speranța în altă țară.

 • Veți ajuta la creșterea competitivității economice în România, atrăgând investiții. Odată ce un producătorul român știe că cea mai importantă piață de desfacere este Romănia atunci cu siguranță va dori să obtină informații despre parerea clienților priviind produsele pe care le creează, sugestii de îmbunătățire și își va modifica produsele astfel încăt clientul final să fie mulțumit și să aleagă în continuare produsul.

 • Veți ajuta la creșterea prestigiului României peste hotare și în întreaga lume. Odată ce alegeți un produs românesc cand sunteți in alta țară, intr-un magazin, aratați că aveți încredere în calitatea produsului îar persoanele care vă însoțesc sau obervă acest lucru vor fi curioși să încerce acel produs si așa se mai poate caștiga un client.

 • Cumpărarea produselor românești înseamnă investiții în educație, sănătate, cultură, sport – și dacă nu investim noi, alții nu o să vină să investească în țara noastră. Orice persoană care a intrat cel puțin odată în câmpul muncii cunoaște % de bani care se reține de stat din salariul unui anagajat. Din 32% cât se reține în fiecare lună din salariul brut, anumite procente se direcționează catre CAS, somaj, pensie si bugetul de stat de unde se întorc prin salarii la profesori, medici și funcționari publici sau investiții ale statului in infrastructura prin modernizarea unor spitale, scoli, drumuri sau aeroporturi

 •  Vă veți alege pe voi, românii, și nu pe străini; veți alege munca făcută de conaționali, și nu pe cea necunoscută. Veți avea șansa să apreciați sau critica produsul realizat de un vecin, ruda sau cunostință din alt județ. De asemenea le putem spune părarea despre produse în limba română.

 • Veți asigura viitorul copiilor voștri, viitor ce ar trebui să se concretizeze în România

 • Vă veți arăta respectul față de munca pe care o depun românii pentru țara lor

Pe noi ne-au motivat aceste câteva argumente, iar asta este motivul pentru care scriem pe acest site aceste articole și sperăm să vă convingă și pe voi, și să înțelegeți că fiecare român poate pune umărul al construirea unei Românii la care visăm cu toții, o țara in care infrastructura este alcatuita din autostrazi, trenuri rapide, aeroporturi si oameni care iti zambesc pe strada in drumul lor spre servici. Cumpărați românește și economia Romaniei sigur crește!

Sursa imagine: https://liviniawalls.com/

4 comentarii

 • Cristian Florin

  Eu de mult caut sa cumpar cat mai multe produse romanesti, dar nu gasesc produse electronice romanesti, electrocasnice… de astea nu se mai ocupa nimeni, am vazut la bunici aparate de radio Bucium parca se numea si parea destul de puternice de a rezistat pana in zilele noastre, pana si acum il mai folosesc si e minim din anii ’70 sau chiar mai batrane.

  Ce am gasit produs 100% in Romania au fost: halva, hartie igienica, mere, varza, s.a.m.d … dar vreau ceva nou!…

  Voi ce produse romanesti ati cumparat ?

  3 aprilie 2015
  • Maria Stefan

   Buna ziua. Pe facebook este un grup dedicat produselor romanesti. Acolo in albumele foto veti gasi producatori de mobila, cosmetice, pantofi, textile, bijuterii, jucarii, rechizite, etc. Produsele sunt 100% romanesti.
   Electronice romanesti sunt cele marca Allview spre exemplu.
   Spor la cumparat romaneste!

   15 septembrie 2016

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.