fbpx

[UPDATE] Concurs – De ce să cumperi produse cosmetice organice handmade?

Platforma FabricatînRO susține producătorii români și vă oferă posibilitatea să câștigați produse românești oferite de partenerii noștri. Trebuie doar să răspundeți la o întrebare si să vă abonați la newsletter. Nimic mai simplu😊

Premiile acestui concurs sunt 2 vouchere de 100 RON oferite de Viridis Cosmetics – produse cosmetice organice handmade

De aceasta suma puteti achizitiona de pe site-ul producatorului:

sau

Pentru a participa la acest concurs si a avea sansa de a castiga acest pachet trebuie să:

 1.  Intri pe pagina Viridis Cosmetics de pe platforma #FabricatinRO: https://fabricatinro.ro/listare/viridis-cosmetics-produse-cosmetice-organice-handmade/  și în secțiunea de comentarii să răspunzi la întrebarea: „De ce să cumperi produse cosmetice organice handmade  produse de Viridis Cosmetics?”

 

 1. După ce ai răspuns la intrebare, intră pe prima pagină a platformei #FabricatinRO: https://fabricatinro.ro si, in partea de jos a paginii, abonează-te la newsletter.

 

Dacă vrei sa fii la curent cu evolutia acestui concurs si să afli noutăti legate de viitoarele concursuri te invităm să dai un like la paginile de facebook: FabricatinRO si  Viridis Cosmetics.

 

Acest concurs se desfăsoară in perioada 14.09.2019 – 24.09.2019. Câstigătorul va fi ales prin tragere la sorți cu ajutorul site-ului random.org în data de 25 Septembrie 2019.

Regulamentul concursului poate fi accesat aici.

Mult succes celor care participă la concurs și multumim tuturor celor care sustin producătorii locali și incurajează consumul de produse românești! 🇷🇴

 

UPDATE

Castigatorii concursului sunt Ecaterina Vilceanu si Isabela Streche . Felicitari tuturor participantilor si va mai asteptam si la urmatoarele concursuri organizate de FabricatinRO!

 

23 de comentarii

 • Rădulescu Alina

  Pentru o îngrijire ideală.

  14 septembrie 2019
  • Simona Banica

   Pentru ca sunt produse 100% naturale.

   17 septembrie 2019
  • Iorgoiu Cristina

   Pentru ca sunt de calitate

   17 septembrie 2019
 • Paraschiv Monica Oana

  Pentru că sunt produse naturale

  14 septembrie 2019
 • Crina Maria

  Pentru ca sunt produse naturale si sunt mult mai sanatoase .

  17 septembrie 2019
 • Ivan Nelu

  Pentru ca sunt produse naturale si sanatoase.

  17 septembrie 2019
 • HOBAN ANA

  Pentru ca sunt produse excelente naturale romanesti😍

  17 septembrie 2019
 • Oana Cristina Panait

  Pentru că au ingrediente naturale!

  17 septembrie 2019
 • Vegh Dalmina

  Produse naturale 100 %românești și sănătoase.

  17 septembrie 2019
 • barabula geta

  Pentru ca sunt produse excelente naturale

  18 septembrie 2019
 • Baldea Gabriela

  Pentru ca sunt naturale si de calitate.

  18 septembrie 2019
 • Lucica Lazar

  Pentru ca sunt de calitate si bune pentru sanatatea noastra

  18 septembrie 2019
 • Doina Ana Butman

  Produsele cosmetice organice, handmade, sunt de calitate, prietenoase și cu mediul, și cu pielea, certificate, ceea ce înseamnă, pe lângă toate celelalte, că, în producerea lor, nu se folosesc conservanți sintetici, iar metodele de preparare sunt nepoluante.
  In acest mod, se răspunde imperativelor timpului – timp, care, reclamă întoarcerea la simplitate, natură și prelucrare minimă, la respectul pentru Planetă și la armonia primordială, în care, trupul, mintea și sufletul se îmbinau splendid, într-un un întreg.

  18 septembrie 2019
 • Hoban Alina

  Pentru ca sunt naturale,de calitate,sanatoase si sustin produsele romanesti 100%

  19 septembrie 2019
 • Baldea Ioan

  Pentru ca sunt naturale,de calitate,sănătoase, sustin produsele romanesti

  19 septembrie 2019
 • Dina Adriana

  Pentru sănătatea organismului

  19 septembrie 2019
 • Micsa Adriana

  Pentru ca sunt produse romanesti si am mare incredere in ele !

  19 septembrie 2019
 • Gheorghe Agache

  Sunt produse naturale de calitate merita recomandate si folosite

  20 septembrie 2019
 • Lucica Agache

  Sunt produse naturale în producerea lor, nu se folosesc conservanți sintetici, iar metodele de preparare sunt nepoluante.Este cel mai bun lucru de aceea sustin brandurile romanesti care produc produse sanatoase

  20 septembrie 2019
 • Dima Lucica

  Pentru ca aceste produse Cosmetice sunt 100% naturale, prietenoase cu pielea, realizate manual din ingrediente certificate organic, iar formulele sunt documentate stiintific, avand la baza toate analizele de laborator prevazute de legislatia in vigoare.

  Si nu in ultimul rand, pentru ca promoveaza identitatea noastra, a romanilor.

  21 septembrie 2019
 • Emilia Militaru

  În primul rând pentru a susține economia, pentru că sunt naturale și pentru sunt de calitate!

  21 septembrie 2019
 • Paul Gheorghiu

  Daca achizitionezi un produs cosmetic organic, handmade, inseamna ca iti va pretuiesti sanatatea. Majoritatea acestor produse cosmetice prezinta un ambalaj de tipul recipient de sticla, avand rolul de a feri continutul de variatiile de temperatura, variatii, ce pot duce la alterarea mult mai rapida a produsului. Sticla este un material natural, prezentand stabilitate, din punct de vedere chimic, şi avand caracter impermeabil. Datorită acestor calităţi unice, sticla asigură cea mai bună şi cea mai sănătoasă protecţie a continutului.
  In conditiile, in care, stresul cotidian si monotonia de zi cu zi ne apasa, pe toti, este bine sa ne bucuram de lucruri marunte, sa transformam o rutina intr-o placere, iar, fiecare baie, spre exemplu, sa devina un rasfat pentru piele si simturi, o portita de evadare din cotidian, in care, pe primul plan suntem noi.Produsele cosmetice organice ofera oportunitatea catorva momente, zilnice, in care, pielea sa inspire si altceva…unturi si uleiuri vegetale, plante medicinale si aromatice, uleiuri esentiale, extracte vegetale (singurii conservanti sunt cei aflati in compozitia naturala a ingredinetelor) etc., menite a garanta si sanatate, pe langa frumusete.
  Este o adevarat placere, sa stii, ca, produsul, pus pe piele, nu vine din bratele reci ale unei masinarii, ci, dintr-o mana calda, care, ii transfera, putin, din bucuria traita de aceia, care, il prepara. Datorita manufacturarii, produsele pot prezenta imperfectiuni, care, insa, nu afecteaza, in niciun mod, calitatea acestora.

  22 septembrie 2019
 • Maria Todor

  Sunt naturale, sanatoase pentru organism

  23 septembrie 2019

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.