Se încarcă...

Glazurai

Prăjituri, macarons și torturi de poveste

Descriere

Glazurai reprezintă atenția desăvârșită pe care o acorzi celor dragi din jurul tău, emoția cu care te gândești cum să-i bucuri și în același timp, soluția perfectă pentru un cadou dulce, deosebit.

Nu trebuie mai mult decât să auzi numele de Glazurai și te cuprinde o senzație de căldură plăcută, energizantă, care îți cuprinde întregul trup. Și este o senzație atât de familiară... Ți-o amintești de când erai mic și îți priveai mama sau bunica pregătind în bucătărie cele mai delicioase prăjituri.

Nu-i așa că te fascina cum mâinile lor experimentate, dar tandre și pline de delicatețe, amestecau făina albă cu laptele, zahărul, ouăle și pudra de cacao, transformându-le în prăjituri printr-o alchimie doar de ele știute?

În momentele în care aceste femei talentate găteau, se întâmpla ceva magic, iar pe măsură ce parfumul prăjiturilor lor te copleșea, mureai de nerăbdare să te invite să participi și tu la proces. Abia așteptai să pudrezi, să ornezi și să desăvârșești operele lor. Și erai mândru, pentru că toată lumea te privea duios cum Glazurai.

De bunătățile Glazurai te poți bucura în două locații de la următoarele adrese:

  • Str. Palas, nr. 7A, Iași
  • Str. Sărăriei, nr. 189, Iași
Adresa

Str. Palas, nr. 7A Iași

Contact

    • No comments yet.
    • Add a review