fbpx

Claus Web – Noul partener oficial al platformei FabricatinRO

Începând cu anul acesta, platforma FabricatinRO are un nou partener! Este vorba de Claus Web, o companie al cărui nume nu este străin pentru mulți dezvoltatori web din România, datorită profesionalismului care o caracterizează și calității serviciilor oferite.

 

Claus Web a fost înființată în anul 2005 și oferă servicii web complete ce includ: găzduire și design web, precum și plăți online sau promovare în mediul virtual. Pachetele de servicii oferite de Claus Web sunt dintre cele mai variante, dar principalul mod în care această companie iese în evidență pe piața românească este atitudinea echipei sale față de clienți.

 

Ce tipuri de pachete de găzduire poți alege de la Claus Web?

 

Dintre serviciile descrise mai sus, Claus Web este recunoscută în special pentru pachetele sale de găzduire. Printre clienții companiei se numără atât persoane fizice cu bloguri asupra cărora doresc să aibă un control total, cât și persoane juridice cu website-uri mari ce au nevoie de mult spațiu de stocare și resurse dedicate ca de exemplu memorie RAM sau un anumit număr de procesoare. În funcție de nevoile clienților săi, Claus Web oferă:

 

  • shared hosting– pentru clienții cu un buget restrâns sau care dețin website-uri noi și cu un grad de complexitate scăzut;
  • dedicate server hosting – pentru clienții persoane juridice, cu un buget generos, care au nevoie de un server fizic dedicat lor în întregime;
  • VPS hosting– pentru clienții persoane fizice și juridice cu un nivel avansat de cunoștințe și care doresc să-și instaleze pe serverele lor anumite pachete software în plus față de cele oferite în planul de bază, cel de shared hosting.

 

De ce ai nevoie de servicii de găzduire pentru afacerea ta?

 

Fie că este vorba de un blog sau de o pagină de prezentare a unei companii, serviciile de găzduire sunt necesare pentru ca un website să existe pe internet. Website-urile nu plutesc undeva într-un mediu necunoscut, ci sunt stocate pe un server care le ține în viață. Tehnic, odată ce ai construit un website, ai putea să-l activezi direct de pe propriul calculator conectând terminalul la internet. Dar practic, resursele hardware de care dispune un home PC sunt limitate și nu pot face față dacă website-ul tău este accesat de mai mulți utilizatori în același timp. Astfel, înregistrarea website-ului pe un server competent ca cele puse la dispoziție de compania Claus Web nu este o opțiune, ci o necesitate.

 

O companie ce pune relația cu clienții pe primul loc

 

Cu ajutorul nenumăratelor instrumente de a administrare oferite de Claus Web clienților săi, oricine își poate administra de unul singur contul personal. Acest lucru presupune acces nelimitat la tool-uri de administrare precum cPanel sau WHM, dar și infrastructura necesară unui website să funcționeze în parametrii normali. Dar în cazul în care întâmpini dificultăți, ai o serie întreagă de modalități de a contacta asistența tehnică și primi suportul necesar din partea specialiștilor. Cu cei de la Claus Web poți lua legătura atât telefonic în orele de program, cât și prin tickete de asistență pe website-ul https://www.clausweb.ro, sau email la adresele asistenta@clausweb.ro și office@clausweb.ro, iar timpul de soluționare a cererii este întotdeauna foarte mic. Deci… ce spui? Îți faci un website nou? 😉

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share on facebook
Share pe Facebook
Share on twitter
Share pe Twitter
Share on linkedin
Share pe Linkdin
Share on pinterest
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: