fbpx

Chia cu Zmeură și Mentă [Vegan + Post]

O rețetă delicioasă de chia, cu puține calorii, dar cu mult gust! Este una dintre cele mai comandate rețete de chia din ultimele luni. Încearc-o și află de ce!

18.00 lei 16.00 lei

Vandut de : Ohvaz SKU 66 Category Tags , , ,

Descriere

Acest produs este vegan. Am înlocuit mierea din produsele obișnuite cu sirop de agave. Zmeura este proaspătă și aleasă de mâna așa încât fie de cea mai bună calitate. Menta oferă un plus de prospețime și este deosebit de verde și puternică în starea ei naturală. Dacă ne urmărești pe Instagram vei vedea ea arată incredibil. Nu este congelată, nu folosim esențe sau creme cu „gust de”. Doar frunze proaspete, tăiate de mâna și adăugate în budincă.
Termenul de valabilitate este de 7 zile dacă produsele sunt ținute în condiții optime, conform etichetei.

Semințele de chia nu sunt tratat termic așa încât să nu își piardă proprietățile. Ne preparăm singuri laptele de migdale pentru că vrem sa asigurăm o calitate excelentă. Apoi amestecăm ingredientele și le lăsăm la rece peste noapte. În felul acesta bundinca de chia va avea o textură perfectă.

Produsul necesită refrigerare constantă.
Dacă îl vei uită afară, vei plânge cu lacrimi de crocodil fiindcă se va strica în câteva ore. Nu adăugăm niciun fel de conservanți sau alte chimicale. Termenul de valabilitate este afișat pe etichetă; în condiții potrivite el va fi bun de consum timp de o săptămână.

Chia – sursă excelentă de fibre

În 100 de grame de semințe de chia găsim 42 de grame de carbohidrați din care 34 de grame de fibre! Acestea reglează digestia și induc senzația de sațietate. Sursa.

Chia îți poate proteja inima

Semințele de chia sunt o sursă bogată de omega-3 sub formă de acid alfa linolenic (ALA). Acizii grași Omega-3 sunt cunoscuți pentru efectele lor antiinflamatorii, precum și pentru îmbunătățirea sănătății creierului și a inimii. Sursa.

Chia – bogată în proteine

În 100 de grame de semințe de chia găsim 17 grame de proteine, o valoare foarte ridicată comparativ cu alte surse non-animale. În plus, este o proteină completă, conținând toți cei 9 aminoacizi esențiali. Sursa.

Valori Nutriționale

Lapte de migdale, chia, sirop de agave, esență de vanilie, topping de zmeură, mentă Românească.

Produsul are o cantitate netă de 300 grame.

Profil nutrițional per 100g per cutie
calorii 120 361
kj 508 1,523
carbohidrati 16 49
grasimi 5 15
proteine 3 8
ml 0 0
acizi grasi saturati 1 2
zaharuri 9 27
fibre 6 19
sare 0 0

Politica Livrarii

În București:
Livrare rapidă în două ore prin BeeFast. Luni-Vineri, de la 10:00 - 22:00.
Cost: 14.99 lei.

În țară:
Livrare prin Fan Courier în 24-48 de ore in 4000 de localitati.
Cost: 29.99 lei.