fbpx

Chia cu Coacăze [Vegan + Post]

Budinca de chia cu coacăze proaspete are o culoare deosebită și un gust pe măsură – un pic acrișor, dar genial de bun. Are puține calorii, dar totuși este sățioasă. Semințele de chia sunt considerate un superaliment prin prisma proprietăților deosebite.

Vandut de : Ohvaz SKU 65 Category Tags , , ,

Descriere

Acest produs este vegan. Am înlocuit mierea cu sirop de agave. Coacăzele se regăsesc în fiecare borcan într-o cantitate generoasă, de aici culoarea budincii, dar și gustul ușor acrișor. Este unul dintre cele mai ușoare produse făcute de Ohvăz. Astfel, după ce te vei bucura de gustul ei delicios, te vei simți excelent! Fără disconfort abdominal, somnolență sau senzație de prea-plin.
Termenul de valabilitate este de 7 zile dacă produsele sunt ținute în condiții optime, conform etichetei.

Semințele de chia nu sunt tratat termic așa încât să nu își piardă proprietățile. Ne preparăm singuri laptele de migdale pentru că vrem sa asigurăm o calitate excelentă. Apoi amestecăm ingredientele și le lăsăm la rece peste noapte. În felul acesta bundinca de chia va avea o textură perfectă.

Produsul necesită refrigerare constantă.
Dacă îl vei uită afară, vei plânge cu lacrimi de crocodil fiindcă se va strica în câteva ore. Nu adăugăm niciun fel de conservanți sau alte chimicale. Termenul de valabilitate este afișat pe etichetă; în condiții potrivite el va fi bun de consum timp de o săptămână.

Chia – sursă excelentă de fibre

În 100 de grame de semințe de chia găsim 42 de grame de carbohidrați din care 34 de grame de fibre! Acestea reglează digestia și induc senzația de sațietate. Sursa.

Chia îți poate proteja inima

Semințele de chia sunt o sursă bogată de omega-3 sub formă de acid alfa linolenic (ALA). Acizii grași Omega-3 sunt cunoscuți pentru efectele lor antiinflamatorii, precum și pentru îmbunătățirea sănătății creierului și a inimii. Sursa.

Chia – bogată în proteine

În 100 de grame de semințe de chia găsim 17 grame de proteine, o valoare foarte ridicată comparativ cu alte surse non-animale. În plus, este o proteină completă, conținând toți cei 9 aminoacizi esențiali. Sursa.

Valori Nutriționale

Lapte de migdale, chia, sirop de agave, esență de vanilie, topping de coacăze.

Produsul are o cantitate netă de 300 grame.

Profil nutrițional per 100g per cutie
calorii 121 363
kj 510 1,530
carbohidrati 17 51
grasimi 5 16
proteine 3 9
ml 0 0
acizi grasi saturati 1 2
zaharuri 9 28
fibre 6 19
sare 0 0

Politica Livrarii

În București:
Livrare rapidă în două ore prin BeeFast. Luni-Vineri, de la 10:00 - 22:00.
Cost: 14.99 lei.

În țară:
Livrare prin Fan Courier în 24-48 de ore in 4000 de localitati.
Cost: 29.99 lei.