Se încarcă...
Produse Hoteliere Ella 10

Prosoape hotel – criteriile care dictează alegerea lor

Prosoape hotel – Industria ospitalității trebuie să vizeze întotdeauna menținerea unor standarde înalte, atât în ceea ce privește serviciile și diversitatea lor, cât și confortul pe care reușește să îl asigure clienților. Prima impresie trebuie să fie întotdeauna reușită pentru a atrage pe mai departe atenția celor aflați în căutarea unui loc de cazare. Reușesc să își fidelizeze oaspeții acele unități hoteliere care pun accent pe ceea ce contează – un raport preț-calitate corespunzător, precum și respectarea normelor ce se impun în această industrie.

Este un domeniu care vine cu o serie de cerințe, după cum este și de înțeles, respectiv unul care trebuie să se ridice la așteptările publicului, atât în ceea ce privește curățenia transpusă printr-o igienă impecabilă, precum și condițiile de confort, ce vizează atât decorul, cât și consumabilele și textilele pentru hotel.

În privința celui din urmă aspect, hotelierii beneficiază de soluții variate din partea specialiștilor în industria de profil – Brodank Comarnic, a cărui portofoliul și produse pot fi vizualizate în detaliu pe lenjerii-hotel.ro.

Ce criterii dictează alegerea textilelor pentru hotel, potrivit specialiștilor Brodank?

Îi recomandă înalta calitate ce este specifică produselor pe care le fabrică și comercializează, iar asta este mai mult decât suficient pentru a avea în vedere aspectele pe care experții Brodank le transmit hotelierilor cu privire la alegerea textilelor potrivite, indiferent că este vorba despre prosoape hotel, lenjerii de pat sau alte articole specifice. De asemenea, menţinerea unui timp optim de execuţie a textilelor comandate este un alt atu.

Încadrarea în cerințele impuse în ceea ce le privește – textilele hoteliere, constituie un prim criteriu și aspect de urmărit în alegerea celor potrivite pentru fiecare unitate.

În ceea ce privește prosoapele pentru hotel, pensiune sau alte astfel de unități, sunt elemente decisive, respectiv care dictează alegerile. Este vorba de aspecte precum gramajul pe m2 – recomandarea este ca gsm să fie de măcar 500, acest aspect depinzând însă de de structura utilizată. Spre exemplu, firul dublu este de preferat nu doar pentru că prezintă un grad mai ridicat de rezistență, dar si pentru faptul că  oferă și un nivel mai mare de absorbție a apei. Detaliul final și totodată cel care determină durabilitatea este dubla cusătură pe care prosoapele calitative o au pe laturile lor. De asemenea, acest aspect are și misiunea de a preveni deșirarea prosoapelor.

Referitor la textilele confecționate, de tipul lenjeriei de pat sau a fețelor de mese etc., elementul central pe care hotelierii trebuie să se centreze este compoziția dorită, respectiv definirea acesteia. Recomandat și preferat este bumbacul, respectiv bumbacul în amestec cu alte materiale calitative. Sunt și alte elemente necesar a fi luate în considerare, desigur. Fac diferența în ceea ce privește durabilitatea și confortul clienților aspecte precum densitatea materialului, calitatea acestuia. Hotelierii se bucură de asemenea de faptul că oferă o întreținere mai ușoară.

Referitor la cosmeticele hoteliere, care de asemenea presupun responsabilitate în alegere, acestea trebuie să vizeze fragranțe îmbietoare, plăcute, care să amintească mai târziu oaspeților de experiența deosebită de care au avut parte.

De preferat este deci ca la acest capitol să nu se facă niciun fel de compromis. În fapt este valabil și în cazul celorlalte alegeri, mai ales că presupun o utilizare de durată. Contează într-o foarte mare măsură cine este producătorul, fiind necesar ca acest aspect să fie urmărit mereu când vine vorba despre astfel de achiziții – prosoape hotel, lenjerii, cosmetice etc.

Desigur, tot în lista de criterii intră și prețul, aspectul care pentru cei mai mulți este decisiv. Este în regulă asta numai în măsura în care nu se face rabat de la calitate. Este inutil un preț scăzut în condițiile în care calitatea lasă de dorit. Asta se va reflecta imediat în rezistența și durabilitatea produselor.

Brodank Comarnic este un nume de referință pe piața de profil, reprezentând furnizorul apreciat de un număr în creștere de hotelieri. Popularitatea acestuia se datorează grijii pe care a acordat-o întotdeauna atât nevoilor pe care aceștia le au, cât și celor pe care le au oaspeții ce le pășesc pragul.

Cei interesați de achiziții de textile hoteliere și produse anexe se pot interesa după varietatea de articole disponibile pe lenjerii-hotel.ro. Orice nevoie particulară, care nu se găsește în colecția de pe site poate fi comunicată unui reprezentant, în încercarea de a găsi o rezolvare mulțumitoare de ambele părți.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: