Cauti un loc de cazare in Iasi unde sa te simti ca acasa? Descopera cu Glam Apartments bucuria de a calatori

Se spune ca nicaieri nu este ca acasa si in general suntem de acord cu aceasta afirmatie, dar exista si cateva exceptii. Este vorba despre acele locuri de cazare in Iasi unde confortul si eleganta puse la dispozitia clientului fac ca placerea simtita intr-un sejur sa rivalizeze cu senzatia de relaxare deplina de acasa. Unul din acele locuri este Glam Apartments din Iasi, garsoniere si apartamente cu conditii de patru stele, la tarife de trei, ideale pentru cei aflati in oras in interes de serviciu, sau persoanele cu chef de vacanta.

 

Cum arata Glam Apartments in interior?

 

Glam Apartments sunt apartamente superb renovate si decorate cu finisaje peste medie, care pot fi inchiriate in regim hotelier. In plus, indiferent de numarul de camere pentru care se opteaza, administratorii acestor apartamente pun la dispozitia clientilor toata mobila ce poate fi gasita si intr-o locuinta obisnuita, cu bucatarii complet mobilate, spatii de relaxare si odihna, dar si birouri la care sa poti lucra nestingherit.

 

De asemenea, toate locurile de cazare Glam Apartments sunt caracterizate de o atmosfera moderna, data de culorile deschise ale interioarelor si decoratiunile simple, dar cu mult bun gust. Fotografii profesionale din interiorul acestor locuri de cazare se pot vedea pe platforma fabricatinro.ro, pe pagina special creata pentru Glam Apartments sau direct pe siteul oficial.

 

In ce zone exista apartamentele Glam Apartments?

 

In total, din grupul Glam Apartments fac parte nu mai putin de 45 de garsoniere si apartamente cu doua sau trei camere, cu interioare absolut fabuloase. Iar un lucru important care le face chiar si mai atractive ca optiune de cazare este locatia lor avantajoasa. Glam Apartments pot fi rezervate in urmatoarele zone ale Iasului:

 

・Zona Palas;

・Zona Tudor;

・Zona Copou;

・Zona Centrala.

 

3 Motive pentru care sa alegi Glam Apartments in locul unui hotel

 

#1 Confortul de acasa

 

La ce hotel mai poti sa te cazezi si sa-ti gatesti singur de mancare? Sau sa-ti cumperi provizii pentru toata durata sejurului si sa beneficiezi de un spatiu de depozitare suficient de mare incat sa nu fie nevoie sa mergi de mai multe ori la cumparaturi in vacanta? La Glam Apartments beneficiezi de bucatarii echipate ca in propria locuinta, pe care le poti folosi in voie, putand astfel chiar sa economisesti bani pe care altfel i-ai fi cheltuit la restaurant.

 

#2 Pretul avantajos

 

Glam Apartments ofera preturi de hotel de trei stele pentru servicii, finisaje si dotari de patru stele. Astfel, daca alegi Glam Apartments in locul unui hotel de trei stele, este ca si cum ai primi un upgrade gratuit pentru un plus de confort de care te vei bucura pe toata durata sejurului.

 

#3 Satisfactia garantata

 

Mai mult decat in orice prezentare de pe site-ul oficial sau pagini ale partenerilor, te sfatuim sa iti pui increderea in impresiile lasate de clientii care s-au cazat deja la Glam Apartments. Numarul celor care au ales Glam Apartments este de aproape 600 de persoane, iar cele care si-au scris parerea in legatura cu cazarea au avut de spus numai cuvinte de lauda

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: