Se încarcă...
Casa Baciu

Casa Baciu – o călătorie în trecut care te pregătește de prezent

Casa Baciu este o destinație de vacanță ideală pentru cei cărora le place să călătorească în timp. Terenul de aproximativ 5000 de metri pătrați este amenajat în așa fel încât păstrează cu sfințenie autenticitatea tradițiilor bucovinene și îți te invită să experimentezi pe pielea ta timpuri de altă dată. Un pat cu fân, o casă în copac, o cramă îmbelșugată, o stână și un iaz plin de pește te așteaptă să le descoperi.

La Casa Baciu ai o mulțime de opțiuni în ceea ce privește petrecerea timpului liber. Pentru că cei de la această pensiune își doresc ca tu să prețuiești fiecare clipă din vacanța ta, ți-au pregătit un teren de fotbal, unul de tenis, unul de volei, o masă ping-pong, un hamac și un balansoar, precum și o piscină cu trambulină, astfel încât, deși parcă simți că trăiești în trecut, să ai parte de tot confortul pe care ți-l oferă vremurile actuale.

Fie că îți place să fii activ în vacanță, să te distrezi făcând sport, sau să stai la umbră cu o carte bună alături sau jucând cărți sau table alături de prieteni, ori să călătorești, Casa Baciu este o destinație mai mult decât perfectă.

În apropierea Casei Baciu, pe o rază de aproximativ 30 de kilometri, se află Mânăstirea Voroneț, Mânăstirea Moldovița, Mânăstirea Sucevița, precum și Herghelia Lucina. De asemenea, dacă îți place muntele, foarte repede de aici poți ajunge și în Vârful Rarău, precum și în multe alte locații fascinante, numai bune de explorat. 

Confort maxim, peisaj de poveste la Casa Baciu

Camerele de la Casa Baciu, la fel ca restul pensiunii, sunt dotate cu absolut tot ce ți-ai putea dori ca să stai confortabil și să te simți bine. Sala de mese este amenajată ca sală unde parcă te aștepți din clipă în clipă să se dea tonul unui ospăț regal, medieval. 

În camere paleta cromatică este dominată de tonuri naturale, pământii, iar mobila și decorațiunile sunt fabricate din lemn, așa cum șade bine unei pensiuni ce pune în centrul existenței sale tradiția românească.

Cât despre peisajul ce te înconjoară, nu putem vorbi decât de bine. Oriunde te uiți, numai verde, numai natură dezlănțuită, crescută așa cum a știut ea cel mai bine să o facă.

Bunătăți care îți dau poftă de viață

La Casa Baciu nu găsești doar o oază de liniște și de verdeață, ci și bucate pe cinste. Cămara Bunicii este plină ochi cu siropuri, dulcețuri, murături și brânzeturi, dar și produse din carne preparate după rețete consacrate, care le dau un gust deosebit.

Cu alte cuvinte, o ședere la Casa Baciu se poate transforma și într-o experiență culinară pe cinste, din care vei avea ce povesti când te vei întoarce acasă și care îți va rămâne întipărită în trup și în suflet.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: