Descriere
Cascaval de Covurlui – Gust autentic și preparat tradițional după rețeta lui Tataia Gică. Cașcavalul de Covurlui trebuie incercat de catre iubitorii de branzeturi si cei care apreciaza gustul autentic romanesc. Acesta este produs dupa o reteta traditionala, respectand cu strictete tehnologia de productie a lui Tataia Gică, care a devenit faimos pentru experienta lui de peste 50 de ani in producerea casurilor.
Realizat din felii de caș baschiu (cașul zvântat) filat la mână, cașcavalul are un gust deosebit si delicat, iar atunci cand este consumat la temperatura camerei, cu siguranta va răsfăța papilele tale gustative. Textura sa este tare si consistenta, dar in acelasi timp moale, iar aroma sa este una intensa si bogata, data de laptele de vaca folosit in productia sa.
Acest cașcaval se poate savura simplu, ca atare, fiind o gustare perfecta sau se poate folosi in diferite preparate culinare, precum pizza, sandvisuri sau sandwich-uri, omlete sau paste. Este o alegere ideala pentru petrecerile sau evenimentele cu prietenii sau familia, oferind un gust autentic romanesc, care cu siguranta va fi apreciat de toti cei care il degusta.
Asadar, daca doresti sa te bucuri de o experienta culinara unica si sa descoperi gustul autentic al Romaniei, nu trebuie sa ratezi ocazia de a incerca Cașcavalul de Covurlui, realizat dupa rețeta lui Tataia Gică. Cu siguranta, acesta va deveni una dintre cele mai indragite branzeturi din colectia ta.