Se încarcă...

Confort Merino

Pilote, perne și saltele din lână naturală

Descriere

Confort Merino este un producător român de pilote, perne, pretecții de saltea și saltele fabricate din lână naturală. Produsele acestuia pot fi cumpărate de pe website-ul: www.confortmerino.ro și mai nou, din magazinul online FabricatinRO. Pentru toate aceste produse sunt folosite doar materiale care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, dar la un preț corect.

Confort Merino a câștigat de-a lungul timpului experiență atât în manufactură, cât și în producța angro.

În procesul de fabricare se acordă o atenție deosebită fiecărui produs al acestui brand, o bună parte din elementele sale fiind lucrate manual.

Echipa Confort Merino se specializează zi de zi și profită la maxim de feedback-ul primit din partea clienților.

Testarea prototipurilor produseloc Confort Merino poate dura într-unele cazuri chiar și un an întreg deoarece fiecare detaliu din producția lor contează și nimic nu este lăsat la voia întâmplării.

Un exemplu de produs care se află încă în continuă evoluție este pilota nivel 4 pe care producătorii o consideră o provocare și o motivație de a se autodepăși în permanență.

Cum a început întraga poveste Confort Merino?

Confort Merino este o afacere de familie, care a pornit de la pasiunea pentru manufactură a doi tineri talentați. Odată cu nașterea primului lor copil, o domnișoară care acum a împlinit deja vârsta de 11 ani, cei doi au început să caute soluții eficiente pentru o viață mai sănătoasă. Și au găsit: lâna.

Prima oară au creat cu propriile mâini un set pentru un culcuș confortabil, special pentru fetița lor, și apoi s-au dedicat amenajării altor dormitoare ai căror locatari căutau de asemenea soluții pentru un mediu mai sănătos și un somn mai plăcut. Primele au fost dormitoarele rudelor și prietenilor și apoi au urmat cele ale clienților care s-au înmulțit din ce în ce mai mult.

Astfel, Confort Merino este unul din acele branduri românești care a reușit să se dezvolte organic și să-i convingă pe cei care au investit în produsele lor că românii fac lucruri bune, trainice, sustenabile, de înaltă calitate.

Adresa

Mihai Viteazu 19, Piatra Neamț Romania

Contact

    • No comments yet.
    • Add a review