Se încarcă...

GREIGE

Descriere

GREIGE s-a nascut din dorinta de a crea o colectie proprie si din iubirea pentru design, calitate si culoare.

Prin accesarea de fonduri europene prin Submasura 6.2 PNDR, am inceput productia de textile de casa in 2017, la Balotesti, avand ca principal obiectiv crearea de produse premium.

GREIGE propune conceptul Mix & Match prin care setul de lenjerie poate fi format de fiecare, dupa propriul plac, prin combinatii de culori, imprimeuri si tesaturi diferite.

Alaturi de un design modern, punem foarte mare accent pe calitatea tesaturilor folosite pentru colectiile nostre. GREIGE foloseste doar bumbac 100% certificat Öko-tex Standard 100 prin care asigura faptul ca produsele sunt ecologice si nu contin substante daunatoare pielii.

Am selectat cu mare atentie furnizorii de tesaturi.  Furnizorii nostri au experienta pe piata de profil de peste 90 de ani si vand cu preponderenta pe pietele din Europa de Nord si de Vest.

100% BUMBAC PERCALE

Am ales bumbacul percale pentru calitate, finetea tesaturii si rezistenta acesteia in timp. Asternuturile din bumbac percale sunt perfecte pentru orice anotimp. Pentru colectia GREIGE folosim bumbac percale cu densitate a tesaturii de 180 si 200 fire/inch².

100% BUMBAC SATINAT

Pentru cei ce prefera lenjeriile cu aspect matasos, delicat la atingere si rezistent la sifonare GREIGE propune bumbacul satinat. Bumbacul satinat folosit in colectiile GREIGE are densitatea tesaturii de 300 fire/inch².

ECHIPA
Echipa GREIGE colaboreza zi de zi cu pasiune si entuziasm pentru a crea si produce colectia proprie de textile de casa. Implicarea fiecaruia a facut ca acest brand sa se nasca si subliniaza importanta lucrului in echipa.

Adresa

Balotesti, Ilfov

  • No comments yet.
  • Add a review