Tapet cu personalitate pentru pereții tai de la SomProduct

Tapetul reprezinta o forma de arta în casa ta. Instantaneu transforma orice camera, orice încăpere, într-un loc interesant, de care nu vei vrea sa te mai desparți. Brandul GAP, folosit de cei de la SomProduct este cu atât mai deosebit, cu cat aceștia si-au propus sa nu se ascundă în spatele unor concepte plictisitoare si sa treacă dincolo de plictisitor si banal. Prin produsele create de ei, vei ieși întotdeauna în evidenta cu casa ta.

Tapetele MINDTHEGAP sunt realizate pe material neţesut (non-woven) de ultimă generație. Tipărite digital cu cerneluri ecologice, aceste tapete sunt ușor de montat pe orice tip de perete interior. Montajul se realizează prin aplicarea adezivului pe perete, după care fiecare fâșie este așezată prin lipire una lângă cealaltă. Adezivul permite pentru o perioadă suficientă de timp potrivirea fâșiilor, astfel încât modelul tapetului să se continue corect de la o fâșie la alta.

Pentru un montaj corect al tapetelor MINDTHEGAP vă recomandăm să utilizați exclusiv adezivi pentru tapete. Fie că sunt sub formă de praf care trebuie dizolvat în apă sau pastă gata preparată, urmați întocmai instrucțiunile producătorului pentru a evita orice problemă ulterioară. Tip de adeziv recomandat: adeziv VLIES.

Cernelurile folosite pentru imprimare sunt certificate conform standardelor Nordic Swan pentru managementul mediului. Cernelurile MINDTHEGAP sunt inodore, cu un grad ridicat de durabilitate, toate reziduurile fiind eliminate în mod responsabil. Fibrele naturale folosite la producerea tapetului provin din păduri administrate şi exploatate în mod sustenabil.

Tapetul este comercializat într-o cutie ce conține 3 role care acoperă o suprafața de 4.65 metri pătrați.

Pe site’ul online SomProduct găsești o gama variata de produse, cum ar fi: saltele, decorațiuni, mobilier de dormitor, living sau bucătărie, birouri si accesorii, mobilier de gradina, covoare, sau mobila pentru copii. De asemenea, aceștia au si patru showroom’uri in întreaga țară, unde poți vedea aceste frumuseți în mod real.

București:

B-dul Ghencea nr. 126-132, București – în cadrul Home&Design Mall

Braşov:

Str. Bazaltului Nr 2, 500053 – în cadrul Eliana Mall

Cluj-Napoca

Str. Septimiu Albini, nr. 19-21

Baia Mare

Strada Victoriei, nr.  73

Unele dintre cele mai importante avantaje pe care SomProduct le pune la dispoziția dumneavoastra sunt:

  • transport gratuit
  • plata în rate
  • perioadă de testare a produselor

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: