Prietenul la “zugrăvit” se cunoaște! Alege ColorEX pentru o renovare ușoară și de calitate

Este perioada perfectă pentru renovări, de aceea noi îți recomandăm un producător local de vopsele si tencuieli, producător din Iași, care pune pasiune în ceea ce face și se va plia perfect pe dorințele tale. ColorEX este un producător de talie mică, din Iași, de vopsele pentru interior și exterior, tencuieli decorative cu paste subțiri și produse complementare, fiind totodată și unul din puținii producători de vopsele pentru acoperiș și pardoseală din România.

Producătorul folosește tehnologiile moderne, se mândrește cu calitatea rețetelor și a materiilor prime folosite, precum și cu competențele tehnicienilor. Toate acestea, plus un strop de pasiune și ambiție, îi permite să comercializeze o gamă largă de produse, în condiții de garanție si durata de viata asigurată de peste 10 ani.

Colorex a luat naștere în anul 1994 (fiind numit la acel moment S.C. Imparat S.R.L.), având ca principal obiect de activitate producția vopselurilor super lavabile precum și a tencuielilor. Primul utilaj profesional (KREISS-DISOLVER) a fost achiziționat în anul 1998, succesul înregistrat pe piața locală determinând creșterea capacității de producție în următorii ani. La sfârșitul anului 1999 portofoliul Colorex cuprindea două categorii de produse: vopsele super lavabile pentru interior și exterior (90% din volumul producției) și tencuieli decorative (10% din volumul producției).

Criteriile de performanță și calitățile produselor sunt apreciate atât prin agrementări ale organismelor competente în domeniu (Comisia de Agrement Tehnic ICECON – București, Ministerul Sănătății, Laboratorul de Chimie Sanitară, Laboratorul de Testări Chimice de la Antibiotice S.A.) cât și prin poveștile de succes ale clienților și partenerilor lor. Aceștia au primit o serie de premii de excelență, ieșind în evidență pe piață prin mențiuni în rândul Topurilor Camerei de Comerț și Industrie, „Fabricat în România”, Întreprinderi Mici și Mijlocii, precum și la târguri și expoziții. Noi, cei de la www.fabricatinRO.ro suntem mândri să adaugăm acest producător pe pagina dedicata producătorilor din Iași.

În prezent au 4 game de produse pe bază de apă, ecologice și nepoluante:

  1. EX ULTRA – vopsele lavabile și super lavabile pentru exterior
  2. EX PREMIUM – vopsele lavabile și super lavabile pentru interior
  3. EX XTREME și EX DECO – tencuieli decorative pentru exterior și interior
  4. EX PRIM – grunduri și amorse

Vopselele ColorEX Paints sunt fabricate în Iași, și au o putere de acoperire mare, sunt super lavabile și cu o rezistență puternică împotriva mucegaiului, a umezelii și a ciupercilor. După uscarea definitivă formează o peliculă super lavabila si rezistenta în timp. Produsul este acrilic, realizat pe bază de apă și nu emană miros. În condițiile unei aplicări corecte, durata de utilizare este de minimum 5 ani.

Cum să alegi vopseaua potrivită? Alegerea vopselei potrivite poate fi un proces foarte complex, în special pentru cei care nu sunt familiarizați cu domeniul. Primul pas ce trebuie făcut este stabilirea naturii proiectului, de exemplu: renovarea dormitorului. Începe apoi analiza situației actuale a spațiului ce urmează să fie vopsit (În ce stare sunt pereții? Trebuie aplicat un strat de bază? Ce finisaj va fi folosit?). După ce aveți toate datele probleme, puteți alege liniștiți tipul/tipurile de vopsea/vopsele de care aveți nevoie. După ce ați achiziționat toate cele necesare va trebui să pregătiți peretele pentru vopsire și apoi să vă apucați efectiv de vopsit.

Dacă doriți mai multe informații despre produsele Colorex, nu ezitați să îi întrebați; dacă aveți nevoie de sfaturi în ceea ce privește proiectul dumneavoastră și materialele pe care doriți să le folosiți, echipa Colorex vă stă la dispoziție, fiind foarte deschisă și dornică să vă ajute.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: