Se încarcă...
Got Wood - obiecte din lemn, rafturi din lemn produse in romania

Vrei o locuință cu mai multă personalitate?

Indiferent de tipul de design interior pe care îl preferi, niciodată nu poți să spui că ai în casă prea multe obiecte din lemn. Prin culoarea, textura și frumusețea sa naturală, lemnul, în special cel masiv, este un material care adaugă un plus de rafinament și eleganță interioarelor. De asemenea, când vine vorba de lemn, nu trebuie să-ți faci griji cu reamenajarea, deoarece un obiect de dimensiuni mici precum o decorațiune de perete sau o lampă este mai mult decât suficient pentru a schimba integral aspectul unei încăperi. 

4 Tipuri de obiecte din lemn cu ajutorul cărora să redefinești imaginea locuinței tale

Pentru că ne place lemnul și pentru că suntem convinși că el își va găsi ușor locul și în locuința ta, îți prezentăm în continuare 4 tipuri de obiecte din lemn în care poți să investești pentru a personaliza orice fel de interior. Toate acestea sunt fabricate manual de Got Wood, un producător de obiecte din lemn și decorațiuni care s-a alăturat recent comunității FabricatinRO și ale cărui produse le poți achiziționa de pe site-ul său oficial și în curând și de pe platforma noastră.

Rafturi de perete

Rafturile de perete Got Wood se transformă pe loc în piesa centrală din orice cameră. Ele au diferite dimensiuni, forme și culori în funcție de esența de lemn folosită și se potrivesc de minune în orice încăpere. Folosește-le în bucătărie pentru a expune într-un mod practic și elegant colecția de condimente; în baie ca să ai acces mai ușor la produsele tale de îngrijire; în sufragerie ca să creezi loc pentru plante decorative și nu în ultimul rând în camera ta, ca să faci din ele o mini bibliotecă de perete minimalistă și creativă!

Corpuri de iluminat

Cu un corp de iluminat Got Wood fabricat din lemn poți lumina o începere în cel mai original mod cu putință! Alege o aplică cu iz vintage din lemn de palisandru pentru bucătărie; o lampă de birou confecționată într-un stil industrial pentru masa de studiu sau de lucru sau o lampă suspedată pe care s-o atârni deasupra mesei din dinning pentru mai multă eleganță. Cu astfel de obiecte fiecare încăpere din locuința ta poate căpăta un aspec unic și original, definindu-se în același timp prin bun gust și personalitate.

Suporturi de băuturi

Dacă îți place să bei sau doar vrei o bucătărie sau o sufragerie cu mai multă personalitate, contează mai puțin. Ideea principală este că indiferent de obiectivele tale, la Got Wood găsești produsule care să-ți îndeplinească toate așteptările. Cu un aspect industrial în cel mai pur sens al cuvântului, suporturile Got Wood pentru sticlele de vin îți transformă camera într-o începere pe care prietenii tăi nu o vor uita prea curând.

Decorațiuni

Fie că vrei un obiect prin care să-ți personalizezi camera sau un cadou deosebit pentru o persoană dragă, la Got Wood găsești produsul din lemn potrivit pentru ambele obiective! Fă-ți camera remarcată, sau fă-te tu remarcat dăruind o ramă suport pentru fotografii, din lemn de palisandru!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: