Se încarcă...
Lumânări Mărturii Botez Nuntă

MyriCandles îți luminează calea la cele mai importante evenimente prin marturii botez nuntă

MyriCandles este un brand românesc de lumini cu parfum pentru suflet. Pentru Mihali Alina, fondatoarea brandului MyriCandles, lumânările sunt simbolul puterii, dar și al bucuriei depline. Mai ales în tradiția românească, fie că vorbim de nuntă sau botez și alte ocazii importante din viața unui om, lumânările sunt nelipsite la orice eveniment. Prelucrate în forme din cele mai creative și colorate în nuanțe deosebite, lumânările MyriCandles sunt tot ce ai visat dacă cauți mărturii lumânări pentru evenimentul tău special. Hai să vorbim despre cele mai frumoase marturii botez nunta!

Ce este o mărturie?

Mărturiile pe care românii le oferă invitaților lor la nuntă sau botez sunt un simbol al aprecierii gazdelor pentru participare și suport. Le putem privi și ca un fel de suvenir menit să aducă aminte celor care îl primesc că au luat parte la o ocazie importantă din viața cuiva.

Obiceiul de a oferi mărturii este vechi de sute de ani și se practică nu doar la noi, ci și în alte țări Europene. În Anglia de exemplu, se ofereau mici suveniruri participanților la nunți chiar și în secolul al XVI-lea. La scurt timp obiceiul a fost preluat de francezi care se pare că preferau să ofere la finalul ceremoniilor religioase bomboniere de cristal cu bunătăți dulci precum cuburile de zahăr, care simbolizau bogăția și fericirea.

În secolul al XV-lea, chiar mai devreme decât englezii, familiile italiene a doi îndrăgostiți care urmau să se căsătorească făceau schimb de cadouri, în special ciocolată și bomboane fine frumos ambalate, însoțite de flori și felicitare cu mesaje.

Mai practici, oamenii din ziua de azi obișnuiesc să ofere rame de fotografii, felicitări personalizate și chiar lumânări, în semn de mulțumire musafirilor de la nuntă sau botez.

Lumânări marturii botez nunta

Când vine vorba de alegerea mărturiilor, variantele sunt pur și simplu nelimitate. În mod ideal, selecția acestor mici cadouri ar trebui să fie o activitate de cuplu, unde singura regulă care trebuie respectată este simbolistica.

Înainte să te decizi asupra unor mărturii sau altele, întreabă-te dacă ție ți-ar plăcea să primești un astfel de lucru în dar și ce semnifică acesta pentru tine.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: