Se încarcă...
Argentina

Mobilarea dormitorului după criteriul cromatic – 3 idei inovative de la Pro Design Art – fabrica de mobilă

Mobilarea dormitorului după criteriul cromatic – 3 idei inovative de la Pro Design Art – fabrica de mobilă

 Deoarece ne petrecem o treime din viață dormind, dormitorul poate fi considerat cel mai important spațiu dintr-o casă. Calitatea somnului este condiționată într-o mare măsură de amenajarea și mobilarea acestei încăperi. Această sarcină nu este întotdeauna prea plăcută și poate da bătăi de cap unor persoane care nu sunt înzestrate cu prea multă creativitate și imaginație.

Uneori, ideea de a apela la un designer poate fi cea mai bună soluție. Însă, pentru cei care au un spirit creativ dezvoltat și își formează în linii mari o imagine despre cum ar dori să arate dormitorul casei, prodesignart.ro le stă la dispoziție.

Elementele care trebuie îmbinate atunci când realizăm această activitate, mobilarea dormitorului, sunt confortul, siguranța, relaxarea, și bineînțeles, un design la modă și actual. În acest articol vom dezbate amănunțit variantele de a mobila dormitorul în una sau mai multe culori predominante. Așadar, și cromatica este un criteriu după care se poate alege mobila dormitor. Deoarece mulți se trezesc în fața unei dileme privind culorile care sunt destinate somnului și odihnei, există următoare opțiuni de mobilare:

Dormitorul black and white

Este aproape inutil de menționat că nuanțele predominante vor fi albul și negrul, putând oscila între diferite tonuri mai închise sau mai deschise și combinații cu alte culori. Mixul cea mai remarcabil este cel format din 2 culori, una dintre ele fiind albul ce contrastează şi echilibrează mixul creat.

Cu un design modern, simplu și minimalist în linii drepte, mobilierul te va face să te simți în elementul tău, mai ales dacă ești o fire sobră. Este compus dintr-un pat cu tapițerie dublă, 2 noptiere, o comodă și un dulap cu deschidere cu push-up. Acest sistem de deschidere este extrem de eficient, având și un rol estetic deosebit, deoarece nu mai lasă la vedere mânerul sau alte elemente de deschidere precum în cazul dulapurilor clasice.

Sentimentul de liniște, siguranță și echilibru este redat prin combinația de linii drepte, moderne și de efect. Nuanțele de alb și de negru care radiază în încăpere creează imaginea unui dormitor elegant. Un avantaj deloc de neglijat pe care îl oferă această variantă de amenajare este posibilitatea de a jongla cu obiectele de decor – lustra, draperiile, tablourile și oglinzile, covorul – după bunul tău plac, fără a fi limitat de vreo condiție.

În funcție de dimensiunile dormitorului, mobilarea dormitorului şi mobila se poate realiza la comandă, fără a fi nevoie să o modifici ca atunci când o cumperi gata făcută. De asemenea, se va ține cont și de preferințele și necesitățile clientului, cum ar fi structura, compoziția, accesoriile. De regulă, mobila de dormitor black & white este realizată din pal melaminat, canturi ABS, iar accesoriile sunt importate din Italia și Austria. Însă de reținut că acesta este doar un punct de reper, fiecare personalizându-și camera după bunul său plac şi după tematica stilistică a casei.

Mobila de dormitor Argentina

O idee ingenioasă și atipică este să îți amenajezi dormitorul numai în culoarea albă. Nu devine deloc plictisitor sau obositor, dacă într-un mod subtil și cu bun gust adaugi pe ici pe colo și câteva nuanțe mai deosebite de culoare, lila, bordo sau bleu. Curățenie, rafinament, inocența și romantism – sunt cuvintele care descriu cel mai bine starea pe care o creează această culoare pură.

Dormitoarele în care predomină albul sunt extrem de luminoase și de relaxante. În plus, această nuanţă nu se va demoda niciodată, așadar ne vom putea bucura de investiția făcută pentru o perioadă mare de timp.

Pe lângă faptul că vei crea impresia de spațiu mai mare și de pereți mai înalți, albul te transpune într-o poveste dacă este folosit cu înțelepciune și naturalețe. Mobila albă este simplă, dar complexă în același timp. Este realizată din pal melaminat de 18 mm, iar feroneria este importată din Austria. Rămân la libera alegere a clientului dimensiunileși accesorizarea mobilierului.

Mobilă dormitor Beige

Una dintre cele mai relaxante culori din paleta cromatică este cremul. Pentru amenajarea unui dormitor modern este bine de avut în vedere această culoare. Pentru un efect desăvârșit, se pot crea jocuri de nuanțe între culoarea untului, a șampaniei, migdalei și maro – cremul fiind doar un punct de plecare. Te îmbie la odihnă această culoare atât de rafinată și delicată. Are atuul că este foarte ușor de accesorizat cu alte culori, fiind considerată extrem de maleabilă din acest punct de vedere. Nu devine monotonă dacă adaugi o pată de culoare care înviorează instantaneu decorul delicat și chic, ideal pentru un cuplu de îndrăgostiți.

Idei există în număr nelimitat, important este să alegi un producător de mobilă de calitate, iar prodesignart.ro îndeplinește și cele mai ridicate standarde la prețuri accesibile. Tot ce va rămâne de făcut este să va bucurați de confortul obținut. Dacă aveți locuința în București, beneficiați de măsurători, proiect, transport și montaj gratuite.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: