Se încarcă...
Myricandles Marturii Lumanari Parfumate Myricandles

Marturii lumanari parfumate de la Myri Candles

Mărturiile sunt niște cadouri simbolice pe care organizatorii unei nunți sau unui botez le oferă musafirilor lor pentru a marca și comemora aceste evenimente cu totul și cu totul speciale. Ele variază în funcție de cultura și tradițiile locale, dar un lucru pe care îl au în comun este dimensiunea lor modestă și semnificația pe care o poartă pentru cei care le dăruiesc, dar și pentru cei care le oferă.

Cu mulți ani în urmă, când europenii de demult au oferit primele obiecte pe post de mărturii, s-au orientat către dulciuri, zahăr și alte răsfățuri de acest fel, care să amintească musafirilor de la evenimentele lor de bucuria simțită în acele momente.

Și în ziua de azi se oferă cutii cu bomboane sau alte dulciuri pe post de mărturii. Cu cât ambalajul este mai frumos și cu cât bunătățile care se ascund printre foliile de staniol sunt mai deosebite, cu atât mai bine. Adesea, mărturiile dulci se personalizează și cu numele mirilor sau bebelușului botezat și data la care a avut loc evenimentul. 

Obiectele personalizate, cum ar fi paharele, măștile de dormit, brelocurile sau sticlele personalizate de vin reprezintă de asemenea niște alegeri excelente când vine vorba de mărturii. Astfel de obiecte practice reprezintă mereu o adevărată bucurie pentru cei care participă la un eveniment festiv.

Mai nou, pentru că cititul s-a transformat într-un trend în adevăratul sens al cuvântului, și semnele de carte sau cărți propriu-zise se oferă des ca mărturii, mai ales când vine vorba de nunți. 

La botezuri pe de altă parte, medalioanele, cruciulițele, precum și alte accesorii sunt mai populare. Astfel, mărturiile se transformă în ceva mai mult decât simple suveniruri de la un eveniment.

Marturii lumanari parfumate – o alegere elegantă, rafinată, de bun gust

Să oferi ca marturii lumanari parfumate este întotdeauna o idee bună. Mai întâi de toate, evenimentele la care se oferă mărturii stau sub semnul luminii și niciun alt obiect nu este mai potrivit ca simbol al luminii decât lumânările.

În plus, dacă oferi lumânări parfumate cu un miros plăcut, vibrant, superb, așa cum sunt lumânările MyriCandles, lucrate manual, invitații de la nunta sau botezul organizat de tine vor pleca acasă cu un obiect deosebit, pe care îl vor așeza cu bucurie în camerele lor și le va aminti de tine ori de câte ori îl folosesc.

Lumânările MyriCandles sunt fabricate cu o gamă specială de uleiuri esențiale, cu un parfum minunat, iar designul lor este inspirat din lucrările unor designeri renumiți.

Ele sunt disponibile în diverse forme și sunt decorate cu flori uscate și detalii strălucitoare care le transformă în niște obiecte decorative cu un aspect remarcabil. Se pot alege astfel încât să se potrivească perfect cu tema evenimentului, indiferent dacă este vorba de un eveniment cu temă exotică sau unul inspirat din basme. De asemenea, ambalajele în care sunt împachetate sunt colorate și pot fi personalizate la cererea clienților, după bunul lor plac.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: