Se încarcă...
Lasa ți Imaginația în Voia Tablourilor Somproduct

Lasa-ți imaginația în voia tablourilor SomProduct

Ce ar fi casa noastră fără putina personalitate în decorarea ei? Si cum poți sa o faci sa semene si mai mult cu tine? Răspunsul este simplu: prin tablouri. SomProduct, o companie romanească originara în Baia Mare, îți propune o serie inedita si draguță de tablouri, potrivite pentru orice personalitate.

 

Tablourile SomProduct sunt confecţionate prin imprimare specială pe pânză de înaltă calitate, care este întinsă cu grija pe ramă. Deoarece pentru imprimare sunt utilizate culori de calitate, se poate garanta o stabilitate coloristică şi o durată de viaţă lungă.

 

Tabloul este o decorațiune importanta pentru orice interior deoarece înfrumusețează si aduce un plus de stil si eleganta. Lasa pereții sa vorbească prin piese unice si originale!

 

Categorii:

  1. Canvas
  2. Framed Art
  3. Framed Linen
  4. Tablouri inspirationale

 

Cum se întreține un tablou?

  • Evita agățarea tablourilor deasupra surselor de căldură sau aburi.
  • Curățarea periodica – se poate face odată cu cea a casei, sau în funcție de necesitatea de a desprăfui. Presupune folosirea unei cârpe moale sau a unui pămătuf pentru e șterge praful. Cel mai bine când cureți tabloul este sa îl dai jos de pe perete.
  • Nu folosi agenți chimici sau substanțe de curățat. După ce ai șters acest tablou personalizat si nu mai e murdar îl poți lasă sa se usuce gradual la aer.
  • Tablourile deteriorate grav cer o restaurare făcută de un specialist, operațiile respective comportând o manopera de mare finețe.
  • Se recomanda ca atunci când plecam în concediu sau în deplasări îndelungate sa le acoperim cu hârtie alba sau cu huse speciale.

 

De ce FabricatinRo susține SomProduct? Pentru ca ei si-au propus să continue ceea ce a început acum mai bine de 17 ani. Interesul real față de cerințele clientului i-a făcut să aducă în România colaboratori din diferite colțuri ale lumii, selectând produse de cea mai înaltă calitate. Atenția la detalii, dedicarea și orientarea permanentă spre nevoile clienților vor rămâne mereu prioritățile lor. Astăzi, grija pentru clienți a lărgit portofoliul firmei cu articole de prestigiu Home&Deco.

 

Dacă îți dorești sa le vezi în realitate, tablourile, precum si celelalte produse oferite de SomProduct, te invitam sa le treci pragul în unul dintre showroom’urile tematice intitulate,“În lumea somnului”, din București, Brașov, Cluj-Napoca si Baia Mare.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: