Frigidere și combine frigorifice de calitate Arctic

Frigidere și Combine Frigorifice De Calitate Arctic

Cel mai probabil, toți ați auzit despre brandul Arctic. Deși de multe ori ar părea că produsele fabricate de Arctic provin din import, acestea sunt fabricate chiar în România! Totuși, este interesant de știut că Arctic nu a luat ființă doar recent, de când există privatizare în țară. Firma deja are o vechime de mai mult de 45 de ani în România, fabricând frigidere, combine frigorifice, dar și alte electrocasnice.

Vom prezenta topul celor mai vândute 3 produse Arctic, din categoria frigidere și combine frigorifice. Aceste produse sunt preferințele românilor, și în cazul fiecărui produs vom discuta atât avantajele, cât și dezavantajele.

1. Combină frigorifică Arctic ANK326B+

Tehnic vorbind, această combină frigorifică are un volum net total de 295 litri, având clasa de eficiență energetică A+. Congelatorul are volumul net de 90 de litri, restul de 205 litri fiind volumul net al frigiderului. Consumul energetic al acestui produs, exprimat în kWh/an este 267.

În partea de sus este frigiderul, iar jos este congelatorul. Acest model are ușile reversibile, adică nu contează în care parte îți este mai convenabil să se deschidă – oricare parte ar fi, se pot monta acolo! Frigiderul are 3 rafturi din sticlă rezistentă (sarcina maximă admisă pe un raft: 25 kg), fiind dotat și cu compartiment pentru fructe și legume. Congelatorul are 3 compartimente, având capacitatea de a congela 5 kg în 24 de ore. Mânerul este vertical, iar combina este dotată și cu un termostat reglabil. Dimensiunile produsului în cm (l x L x A) sunt: 185.3 cm x 59.5 cm x 60 cm.

Ca și funcții, are funcție super-congelare, sistem antibacterian și sistem de avertizare sonoră pentru ușă deschisă. Pentru toți care s-ar întreba, DA, are și suport pentru ouă inclus. Autonomia combinei dacă vreodată s-ar lua curentul este de 18 ore, iar greutatea totală este de 61 kg.

Avantaje pe baza celor spuse de clienți care au cumpărat: produs în România, silențioasă, spațioasă, eficientă, foarte bună, nici după 2 ani de uzură nu arată nici un fel de probleme, preț bun, raport calitate/preț excelent, consum mic de energie, suficientă capacitate pentru orice familie, se curăță ușor, destul de voluminos, LED-ul superior ține loc de lampă de veghe pe timpul nopții, ușile se închid foarte bine, funcționare optimă cu termostatul dat pe 2.5 (din 5), răcește bine.

Dezavantaje: nu are sertar pentru cuburi de gheață în congelator, în unele părți materialul pare fragil, compartimentul de sus din congelator nu are sertar, nu poți regla diferențiat temperatura (doar în frigider sau doar în congelator), nu are suport de inox pentru sticle, design de bază (simplu).

2. Combină frigorifică Arctic ANK305+

Deși la aparență dă mult înspre modelul Arctic menționat mai sus, sunt anumite diferențe în caracteristici, mărime, capacitate și preț. De exemplu, acest model este mai ieftin decât primul. Totuși, poate ocupa doar locul 2 în topul vânzărilor pe categorie.

Volumul total net este de 291 litri, din care volumul net al congelatorului este 87 litri, iar volumul net al frigiderului este de 204 litri. Consumul energetic este 268 kWh/an, având clasa de eficiență energetică A+. Dispune de un sistem automat de dezghețare a frigiderului, iar cele 3 rafturi sunt din sârmă. Congelatorul are un sistem de dezghețare manual, având 3 compartimente cu o capacitate de congelare de 3.5 kg / 24 de ore.

Deși deschiderea standard este pe dreapta, și la acest model ușile sunt reversibile – fiind un mare avantaj, fără să te gândești cum va merge în bucătărie în locul destinat combinei. Are mâner orizontal integrat, un termostat reglabil iar dimensiunile combinei în cm (l x L x A) sunt 181.4 cm x 54 cm x 60 cm. Are un sistem antibacterian, dar și o funcție Fast Freeze XL Zone. Ca și celălalt model de mai sus, are suport pentru ouă, iar autonomia combinei fără curent este de 18 ore. Nivelul de zgomot este doar 42 dB, iar greutatea este de 49 kg.

Avantaje: silențioasă, încăpătoare pentru 4 persoane, raportul preț/calitate excelent, răcește bine, ușor de întreținut, nu ocupă mult spațiu.

Dezavantaje: face gheață în frigider în parte de sus pe peretele din spate, mică pentru familii cu mai mult de 4 membri.

3. Combină frigorifică Arctic ANK275+

A treia preferință a clienților este această combină Arctic cu volumul net total de 262 litri. Are clasa de eficiență energetică A+, iar volumul net al congelatorului este de 87 litri, având restul de 175 litri reprezentând volumul net al frigiderului.

Are 3 rafturi din sârmă, dar și un compartiment pentru fructe și legume. Identic cu cele 2 modele menționate anterior, și acest model are 3 compartimente în congelator. Capacitatea de congelare este de 3.5 kg / 24 de ore. Are inclus și suportul pentru ouă, iar și în acest caz te poți bucura de uși reversibile, fiind o alegere bună indiferent de locul unde va ajunge prin bucătărie. Mânerele de pe uși sunt orizontale integrate, iar dimensiunea totală a combinei în centimetri (l x L x A) este de 170.5 cm x 54.5 cm x 60 cm. Ca și modelele de la punctele anterioare, dispune de un termostat reglabil.

Combina Arctic ANK275+ are funcția de super-congelare, dar și sistemul antibacterian. Spre bucuria multora, are inclusă și o tavă pentru gheață de care te vei bucura în mai multe circumstanțe. Autonomia combinei este identică cu cea a ”surorilor” mai mari, fiind de 18 ore. Greutatea totală este de 53 kg.

Avantaje: silențioasă, frumos, economic, raport preț/calitate excelent, destul de încăpător, plăcut luminată în interior, congelează și răcește foarte bine.

Dezavantaje: nu are prea multe facilități, nu prea încăpătoare pentru mai mult de 4 persoane, mânere poziționate incomod.

Concluzie

În concluzie putem spune că Arctic nu este doar un producător din România oarecare, ci unul care reprezintă calitate și tradiție. Echipa FabricatinRo vă încurajează să susțineți economia țării, dar și locurile de muncă disponibile prin cumpărarea produselor fabricate în România. Deși pare compromis, de fapt este o plăcere să cumperi produse autohtone care te vor impresiona cu calitatea lor superioară!

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj