Se încarcă...
Povestea Casei Publyo Pro

Familia Publyo are acum un nou membru: Povestea Casei – căminul celor mai frumoase povești românești

Toamna aceasta familia Publyo a întâmpinat cu brațele deschise un nou membru: Povestea Casei. Povestea Casei este o publicație românească online, opera unor tineri pasionați de design, arhitectură, amenajări și grădinărit, mereu dispuși să dea o mână de ajutor și să ofere sugestii utile celor care au nevoie de un sfat cu privire la amenajarea locuințelor și grădinilor lor.

Pasiunea pentru tot ce este frumos, dar și setea de cunoaștere și studiul permanent prin care se remarcă fondatorii proiectului, recomandă Povestea Casei ca o publicație de top în domeniul arhitecturii și designului. Aici găsești mereu ceva care să te inspire și te pui la punct cu ultimele tendințe în materie de design.

Aderarea la portofoliul de resurse Publyo este pentru Povestea Casei o mișcare strategică ce demonstrează încă o dată tuturor cititorilor săi devotamentul fondatorilor și angajamentul de a crea și de acum încolo, la fel ca până în prezent, numai materiale de o calitate deosebită.

Publyo PRO – Punctul culminant în revoluția eficienței în materie de organizare a media planurilor și comunicatelor de presă

Timpul înseamnă bani. În ziua de azi putem atribui o valoare fiecărei secunde pe care o dedicăm vieții profesionale, dar și personale. Ba mai mult, pentru că este limitate, putem spune că timpul este o resursă cu mult mai valoroasă decât banii. De aceea, pentru specialiștii în marketing și PR, Publyo a creat un sistem menit să optimizeze timpul petrecut pentru organizarea media planurilor și comunicatelor de presă.

Publyo PRO este o platformă SaaS – Software as a Service – care oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a crea media planuri eficiente în doar câteva minute, economisind astfel mult timp prețios pe care îl pot folosi pentru activități mai profitabile decât organizarea.

Automatizarea – secretul succesului pentru afacerile competitive

În ceea ce privește media planurile și comunicatele de presă, multe sarcini pot fi executate în mod analog, dar automat este mai simplu. Sistemul Publyo PRO a fost adoptat deja de 40 de agenți care urmăresc eficientizarea proceselor lor de executare a planurilor de marketing, validând astfel eficiența și utilitatea platformei.

Prin intermediul tehnologiei de ultimă generație, utilizatorii sistemului Publyo PRO beneficiază de o monitorizare permanentă a link-urilor din comunicatele lor de presă, având astfel garanția că acestea nu dispar din publicațiile pentru care ei au plătit. De asemenea, ei se bucură de acces preferențial la Publyo Marketplace, o componentă a sistemului Publyo disponibilă publicului larg, care satisface nevoile de comunicare chiar și pentru cei mai exigenți jucători din piață de la ora actuală.

Publyo schimbă regulile jocului în industria marketingului online, ajuntându-și utilizatorii pe de-o parte să câștige timp, construind campanii de marketing în doar o fracțiune din intervalul dedicat altfel acestor sarcini și pe de altă parte bani, profitând de ofertele din marketplace unde găsesc prețuri mai avantajoase decât oriunde altundeva în piață.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: