Dr. Soil – inovație pentru florile din casă

Unul dintre cele mai ingenioase tratamente pentru plantele din casa dumneavoastră este conceput cu grijă de Dr. Soil, un brand românesc care prinde rădăcini adânci în inimile doamnelor. Dr. Soil activează pe piața din 2013 și este înființat de soții Waszkiewicz – Filioreanu, Simona și Ion. Din grijă și iubire pentru flori au fost create cele mai ingenioase soluții.

Dr. Soil aparține firmei Green Project și reprezintă medicul perfect al florilor de apartament, muncind cu dragoste și pasiune pentru a oferi cele mai calitative, hrănitoare și eficiente tratamente. Armonia și frumusețea casei dvs. pot fi păstrate în siguranță dacă buchetele de petale sunt îngrijite cu atenție. Dr. Soil reprezintă soluția perfectă în materie de produse special create doar din ingrediente de la Mama Natură, pentru a păstra sănătatea și vitalitatea florilor dvs.

Portofoliul de produse de la Dr. Soil este alcătuit din:

  • Tratament pentru Plante Singure Acasă
  • Tratament pentru Plante de Interior
  • Tratament pentru Crăciunițe
  • Substrat pentru Orhidee- măști și ghivece

Produsele inovative Dr. Soil sunt destinate dezvoltării unui sistem imunitar puternic la nivelul structurii vegetale, la revitalizarea și regenerarea plantelor, precum și la fertilizarea și stimularea înfloririi acestora. Pentru mai multe informații despre aceste tratamente, vă invităm să accesați site-ul  https://drsoil.ro .

Tratamentele ingenioase de la Dr. Soil pot fi găsite în următoarele lanțuri de magazine: Auchan, Dedeman și Ambient, în orașele-București, Baia Mare, Bacău, Bistrița, Cluj, Constanța, Craiova, Deva, Galați, Bihor, Pitești, Ploiești, Sibiu, Satu Mare, Suceava, Slatina, Târgu Mureș, Timișoara, Constanța și Iași.

FabricatinRO susține acest brand românesc și vi-l recomandă din toată inima pentru a vă îngriji cum se cuvine florile dvs. de apartament! Orice firmă care îndrăznește să înflorească pe acest țărm este un model pentru viitorul business-ul românesc!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: