Se încarcă...
Deco Vintage Transformă Lemnul în Mobilier Fără Seamăn

Deco Vintage transformă lemnul în mobilier fără seamăn

Deco Vintage transformă lemnul în mobilier fără seamăn, ne înconjurăm în permanență de multe și diverse lucruri. Pe unele le alegem datorită funcționalității lor, pe altele datorită frumuseții, dar întotdeauna ne dorim  ca ele să transmită ceva despre noi. Ne imaginăm, pe urmă vrem și căutăm. Ceva care să ne exprime gustul și pe care să îl putem potrivi  în lumea deja creată în jurul nostru. Și, din fericire, avem de ales dintr-o multitudine de forme, culori și mărimi.

Dar cum ar fi ca spațiul ideal să fie compus exact din lucrurile pe care ți le-ai imaginat? Cum ar fi ca mobilierul casei tale să reflecte în întregime funcționalitatea și frumusețea gândite pentru tine? Cum ar fi ca piesele să plece din mâinile unor meșteri care au lucrat fiecare părticică știind că va ajunge la tine? Probabil că ar fi Deco Vintage.

De undeva din munții Transilvaniei, câțiva meșteri călăuziți de pasiunea pentru autentic au decis să creeze răspunsul la toate aceste întrebări. Inspirați de farmecul mobilierului vintage și de peisajul care se așterne zilnic la fereastra atelierului, ei dau formă, textură și culoare lemnului. Lucrează piese de mobilier pe care le adaptează funcționalității și frumuseții gândite de tine.

Iar pădurile nu se risipesc atunci când prelucrarea lemnului are un asemenea rezultat, când garanția Deco Vintage este faptul că posesorul simte că pentru el a fost creat ceva a cărui unicitate trece peste barierele timpului.

Inspirați de trecut, dar ancorați în prezent, meșterii de la Deco Vintage fac cunoscute piesele de mobilier realizate în inima munților prin intermediul magazinului on-line. 

Îți place mobilierul din lemn? Atunci descoperă și alte piese din acest material în magazinul nostru!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: