Cum funcționează un interfon și de ce ai nevoie de un astfel de aparat pentru locuința ta?

Interfoanele sunt un sistem de comunicație folosit în general pentru a asigura accesul controlat al persoanelor străine într-o locuință sau un complex de locuințe. Comunicarea cu ajutorul unui astfel de sistem este bilaterală, iar dispozitivele electronice care permit acest lucru sunt formate din circuite cu capacitatea de transmitere și recepție a semnalelor audio sau video.

 

Cât de des întâlnite sunt interfoanele în România?

 

În România, interfoanele nu mai sunt de multă vreme un produs nou pe piață. Majoritatea complexelor comerciale sau industriale sunt dotate cu astfel de sisteme, dar diferența dintre tipurile de dispozitive constă în primul rând în fiabilitatea lor. Deși toate funcționează pe baza unor principii simple, interfoanele de slabă calitate se defectează ușor, iar cele mai comune cauze sunt următoarele:

 

  • Arderea sursei de alimentare cu energie electrică;
  • Dereglarea amortizorului care permite accesul în interiorul clădirii;
  • Defectarea aparatului din interiorul apartamentului din cauza folosirii necorespunzătoare.

 

Toate motivele enumerate mai sus sunt des întâlnite și cu toate că într-o oarecare măsură pot fi remediate de specialiști, cea mai bună și mai sigură soluție rămâne schimbarea lor cu sisteme de interfonie performante, precum cele fabricate de ELECTRA, adaptate nevoilor și cerințelor consumatorilor din ziua de azi.

 

Cu ce se diferențiază interfoanele Electra de alte interfoane?

 

Interfoanele Electra sunt ușor de recunoscut după design. Indiferent de tipul lor, ele au un aspect minimalist, iar numărul mic de butoane pe care le prezintă le face simplu de folosit. Produsele Electra sunt împărțite în trei game de interfoane și videointerfoane.

 

Gama Touch Line este formată din produse cu un sistem “complex, dar nu complicat” ce pot fi folosite intuitiv pentru convorbiri audio sau video. Aceste sisteme se găsesc în principal în cadrul complexelor rezidențiale noi, din capitală, dar și alte orașe mari ale țării, dar pot fi montate la fel ca produsele celorlalte game în orice complex rezidențial, indiferent de anul său de construcție. Pe de altă parte, Gama PASS Digital și Gama PASS Analogic cuprind dispozitive convenabile ca preț, dar fabricate la standarde înalte de calitate și des întâlnite în toate regiunile țării.

 

Ce alte dispozitive în afară de interfoane mai fabrică Electra?

 

Compania Electra a luat ființă în România, în anul 1991 ca producător de sisteme de interfonie. Într-o perioadă în care românii erau măcinați de grija zilei de mâine și abia învățau cum să profite de libertatea nou câștigată, cei care urmau să dea viață produselor inovatoare Electra, își puneau o întrebare simplă: ce ar putea face pentru a oferi tuturor cetățenilor siguranța pe care o merită, în schimbul unor eforturi minime? Și astfel au pornit la drum într-o călătorie încununată cu succes, care se continuă de mai bine de 29 de ani.

 

În anul 2008, când a atins un nivel de dezvoltare ce necesita împărțirea sarcinilor din interiorul companiei pentru o mai bună administrare, Electra s-a transformat în Electra Grup. o familie formată din Electra, PCB-Electra și EMS-Electra, trei companii cu diferite specializări.

 

Motivul pentru care acum produsele Electra sunt asociate cu ideea de calitate este faptul că producătorii, de la înființarea companiei și până în prezent, nu s-au mulțumit niciodată cu puțin. Chiar și acum, la atâția după intrarea pe piață, încearcă să facă lucrurile diferit de concurență și reușesc să se evidențieze prin oferirea unor sisteme de interfonie premium, dar și a unor servicii de mentenanță excelente, chiar și după încheierea perioadei de garanție.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: