Se încarcă...

Carnati de porc ZIMBRIA in untura (de Mangalita) 1,300 kg

Carnatii de porc in untura de Mangalita sunt un produs traditional romanesc, pregatit cu multa atentie si cu ingrediente naturale de cea mai buna calitate. Acestia sunt facuti din carne de porc proaspata, tocata fin si amestecata cu o combinatie savuroasa de condimente, care le confera un gust unic si autentic. In plus, carnatii sunt inveliti in untura de Mangalita, care le ofera o textura suculenta si o aroma imbietoare.

Aceasta delicioasa garnitura poate fi servita la orice masa, fiind ideala pentru o cina rapida si gustoasa sau pentru un pranz consistent. Cei 1,300 kg de carnati din aceasta garnitura sunt suficienti pentru a hrani intreaga familie sau pentru a fi impartiti intre prieteni la o petrecere.

Alegand produsele ZIMBRIA, alegeti calitatea si autenticitatea, intrucat acesti carnatii sunt facuti dupa retete traditionale romanesti si sunt preparati numai din ingrediente naturale, fara adaosuri artificiale. In plus, untura de Mangalita folosita in reteta le ofera o aroma si o textura deosebita, care ii face sa se remarce printre alte produse similare.

In concluzie, daca doriti sa va rasfatati cu un preparat traditional romanesc de cea mai buna calitate, Carnatii de porc ZIMBRIA in untura de Mangalita de 1,300 kg sunt alegerea ideala pentru dvs. si pentru cei dragi.

98 lei

Stoc epuizat

Solicitare ofertă B2B

    Descriere

    Carnatii de porc in untura sunt un produs traditional romanesc care s-a pastrat de-a lungul timpului si care a devenit unul dintre cele mai cautate produse pentru preparatele traditionale.

    Acesti carnati sunt realizati din carne de porc proaspata, tocata fin si amestecata cu diverse condimente precum usturoi, piper, boia de ardei, sare si alte arome secrete care variaza de la producator la producator. Carnea tocata este apoi introdusa in intestine naturale de porc, care sunt legate manual, dupa care sunt puse la uscat si maturat pentru o perioada de timp, pentru a capata aroma si consistenta dorita.

    Intr-un al doilea pas, carnati sunt inmuiati in untura de porc, preferabil de Mangalita, care confera acestora un gust unic si o textura delicioasa. Untura, fiind un ingredient traditional in bucataria romaneasca, imbunatateste gustul carnii, facand-o mai suculenta si aromata. In plus, untura protejeaza carnea si o face sa se pastreze mai mult timp.

    Carnatii in untura se pot consuma in mai multe feluri: pot fi gatiti la gratar, prajiti sau fierti, fiind un ingredient esential in multe preparate traditionale romanesti, precum toba, jumari sau pomana porcului. De asemenea, acestia se pot servi si ca atare, alaturi de o felie de paine si muraturi.

    Cei mai buni carnati de porc in untura sunt cei facuti manual, cu ingrediente de calitate si cu untura de porc de Mangalita. Acestia au o aroma si un gust aparte si pot fi savurati de cei care apreciaza gustul autentic al produselor traditionale romanesti.

    In concluzie, carnati de porc in untura sunt un produs traditional romanesc delicios si hranitor, ideali pentru cei care cauta gustul autentic al bucatariei romanesti. Realizati din ingrediente de calitate, acestia sunt un ingredient esential in multe preparate traditionale si pot fi consumati in mai multe feluri, fiind mereu o sursa de satisfactie pentru papilele gustative.

    Carnati de porc ZIMBRIA in untura (de Mangalita)

    Timpuri noi , gust de odinioara !

    Comanda minimă este de 1 kg.

    Cantitatea pachetelor poate varia.