fbpx

Bristena Muscat Ottonel 2016

Vin de culoare galben pai, cu arome complexe de flori și miere și cu un gust delicios de fructe tropicale dulci, caracteristic pentru soiul Muscat Ottonel. Finalul este proaspăt și lung.

Acest vin demidulce se servește cel mai bine ca atare, pe post de băutură de tip desert, sau în combinație cu alte deserturi ușor acrișoare, precum tarte cu cireșe negre sau fructe de pădure. Se poate combina și cu brânzeturi alese pentru un contrast interesant de gusturi.

29 lei

Vandut de : Budureasca SKU Bristena Muscat Ottonel 2016 Categories , Etichete ,

Descriere

Pentru obținerea acestui vin din struguri nobili de Muscat Ottonel s-a realizat presarea atentă a boabelor de struguri în mediu inert și apoi fermentarea mustului la temperaturi mai joase, special pentru a putea să extragem maximul de arome și fruct, ambele foarte importante în obținerea unui Muscat de cea mai bună calitate.

 

Vin realizat din struguri culeși la maturitate deplină (D.O.C. – C.M.D. Dealu Mare).

 

Pentru o experiență gustativă deplină, recomandăm servirea vinului la o temperatură de 10 – 12°C.

Politica Livrarii

Taxa de transport este de 25 de lei pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 250 de lei. Pentru comenzile ce depășesc acest prag transportul este gratuit, fiind suportat de Budureasca.

De obicei livrarea produselor durează circa 2 zile lucrătoare. În anumite perioade speciale (precum Black Friday, sărbătorile de iarnă etc.) este posibil să se înregistreze anumite întârzieri la livrări. Comenzile plasate pe site după ora 17:00 sunt procesate și pregătite pentru livrare în următoarea zi lucrătoare.

Politici Rambursare

Echipa Budureasca depune toate eforturile pentru ca stocarea și împachetarea vinurilor să respecte cele mai înalte standarde și, astfel, să ajungă la tine în cea mai bună stare. Totuși, dacă există nemulțumiri în acest sens și dorești să returnezi produsele, te rugăm să ne contactezi la adresa de email comenzi@budureasca.ro sau la nr. de telefon 0732 200 130. Un reprezentant Budureasca va încerca să găsească o soluție potrivită pentru ambele părți.