Descriere
Datorită standardelor de calitate care au devenit parte din tradiția noastră de-a lungul timpului, ne clasăm printre producătorii cu cele mai gustoase produse din România. Pentru noi o producție responsabilă înseamnă să luăm deciziile bazându-ne pe niște principii clare, care să ne ghideze în fiecare pas al producției
- Folosim doar carne Angus produsă în ferma Karpaten Meat de pe Valea Hârtibaciului din Sibiu din bovine crescute natural în sistem extensiv pe pășune
- Nu folosim înlocuitori de carne
- Nu folosim carne MDM (carne dezosată mecanic)
- Nu folosim conservanți, agenți gelatizanți, antioxidanți, coloranți, aditivi, zaharuri sau enzime
- Nu conține proteine vegetale sau soia
- Producem proaspăt, în serii mici, cu termene de valabilitate scurte
- În procesul de producție se folosesc doar condimente naturale.
- Afumarea se face natural, cu lemn de esență tare (fag, prun, cireș).
- Ne asigurăm că produsele sunt în primul rând bune la gust
- Toate produsele sunt făcute în măcelărie în cele mai bune condiții.
Pastramă Premium Angus
Pastrama de vită Angus poartă gustul inconfundabil al ingredientelor cu adevărat pline de prospețime dar și al unei arome autentice de vită. Produs fabricat după o reţetă clasică din pulpă și spată de vită atent fasonate și dezosate, maturate în sistem dry-age şi afumate în celule clasice la fum din lemn de esență tare. Ingrediente: carne de vită Angus, sare. Mod ambalare: 1 buc. vidat la ~350g Temperatură păstrare: 2 – 5 ℃
CRENVURȘTI Premium Angus
Create doar pe bază de ingrediente naturale, crenvurștii noștri au cea mai îndrăzneață rețetă pentru că conțin doar carne de vită Angus, fără SLĂNINĂ sau altă grăsime de porc. 100% carne Angus care, prin grăsimea sa, conferă preparatului un gust delicios și o textură fină, transformându-i în super-crenvurști. Crenvurștii sunt printre cele mai vechi produse cunoscute, iar cei mai mari specialiști sunt nemții, deși au devenit cunoscuți prin vestitul hot-dog din New York. Noi am creat propria noastră rețetă și i-am condimentat după gustul desăvârșit al experților noștri, iar reacția celor care i-au degustat a fost pe măsură. Se pretează foarte bine la micul dejun al copiilor, fără a ocoli însă adulții. Produs fiert și ambalat în membrană naturală Ingrediente: carne de vită Angus, sare, piper, boia. Mod ambalare: 1 pachet cu 4 buc vidat la ~350g Temperatură păstrare: 2 – 5 ℃
ȘUNCă Premium Angus
Șunca Premium Angus are o aroma unică datorată cărnii de vită Angus care are o esență deosebită dar și datorită modului de fabricație toate contribuind la un produs fraged care se topește în gură. Bucăţi de carne de vită Angus sunt alese cu grijă și prelucrate ca acasă sunt puse să împrumute aroma și gustul condimentelor naturale, care, pe lângă bogăţia savorii gustului, mai au grijă și să îi asigure frăgezime. Acest produs este fabricat tradițional, natural și nu este modificat prin adăugarea de aditivi alimentari. Șunca Angus se pretează foarte bine pentru un mic dejun dar merge de minune și la prepararea unui sandwich sau la preparate calde. Ingrediente: pulpă de vită Angus, sare, nucșoară, polifosfat, usturoi și piper. Temperatură păstrare: 2 – 5 ℃ Mod ambalare: 1 buc. vidat la ~350g
Informații Adiționale BREAKFAST PACK
Greutate: 2,6 kg Dimensiuni: 26x16x31 cm Temperatură transport: pe o perioadă de 36 ore între -2 și 3 C Stare piese: refrigerate Valabilitate: 12 zile de la ambalare pentru piesele refrigerate Valoare pachet: prețul include transport și TVA