Bile spumante pentru baie

Bilele spumante pentru baie sunt un deliciu pentru piele si ofera o baie relaxanta dupa o zi obositoare. De asemenea, ingredientele folosite creeaza un produs perfect pentru copii.

Ingrediente: bicarbonat de sodiu, acid citric, amidon de tapioca, tensida de cocos, ulei de samburi de struguri, ulei de parfum, pigment cosmetic aprobat pentru bile de baie.

15 lei

Descriere

Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru, dar și unul dintre cele mai vulnerable. Pielea are o putere mare de absorbție a toxinelor. Aceste toxine sunt extrem de periculoase pentru organismul nostru și ne pot afecta pe termen lung. Pe de altă parte, utilizarea unui produs artificial din comerț, chiar și special creat pentru eliminarea toxinelor din piele poate avea efecte secundarepe termen lung precum: iritații, roșeață sau chiar și deshidratare.

În comparație cu acestea, săpunurile si cosmeticele handmade, fabricate exclusiv din ingrediente naturale, la fel ca și cosmaticele naturale, contribuie vizibil la îmbuntățirea aspectului pielii și a modului în care aceasta se simte.

Cosmeticele Happy Bubbles, potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți sunt fabricate din ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate și așa cum le spune și numele, îți fac pielea să se simtă fericită.

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
Parfum

La vie est belle, Love spell, Sauvage, Iasomie, Zmeura si vanilie, Capsuni, Monoi de Tahiti, Flori de tei, Litsea si menta, Lavanda, Trandafir