Se încarcă...
Maiastru Vin Rose

Vin Rose Măiastru – Un vin care vorbește pe limba fiecărui degustător

Vinul rose din colecția Măiastru de la Crama Oprișor este un vin demisec, numai bun de savurat în cele mai dulci momente ale vieții. În ciuda prețului mai mult decât convenabil, acest vin are o calitate premium, fiind foarte apreciat chiar și de cei mai pretențioși consumatori de vin.

Un mix savuros de arome ori de câte ori vrei să sărbătorești viața

Rose-ul Măiastru se distinge printr-un mix de arome rafinate. Iubitorii de vinuri fine, atunci când îl savurează, se bucură de note subtile de fragi, căpșuni, petale uscate de trandafir, mușcate și cireșe galbene. O combinație unică, surprinzătoare, efervescentă, de care este pur și simplu imposibil să nu te îndrăgostești încă de la prima picătură. 

În ceea ce privește aciditatea, acest rose se aseamănă mult cu vinul alb și de aceea se potrivește de minune mâncărurilor cu fructe de mare, preparatelor din curcan și somonului. Este delicios servit la o temperatură cuprinsă între 8 și 10 grade Celsius, în compania persoanelor dragi.

Fiind un vin rose, această licoare măiastră se poate bea de  sete, dar și de poftă, în serile de petrecere, dar și atunci când ești acasă, în familie, și aveți chef de ceva deosebit.

Ca toate vinurile din colecția Măiastru, și acesta este produs din soiuri diferite soiuri de struguri crescute în zona Mehedinți, pe plantațiile Cramei Oprișor. Spre diferență de celelalte vinuri din colecția sa, acest rose este accesibil chiar și persoanelor neinițiate în tainele vinului, fiind un vin capabil să vorbească pe limba fiecărui degustător.

Un vin rose născut din nevoia omului modern de o sursă simplă de plăcere

Din colecția Măiastru fac parte vinuri pentru toate gusturile, dar niciunul dintre ele nu răspunde mai bine nevoilor unui număr atât de mare de iubitori de vin precum rose-ul.

Vinurile Măiastru, așa cum sugerează și numele lor, sunt niște vinuri solare, spirituale, pline de vervă, complexe și rafinate. Dar rose-ul este simplu, proaspăt, sincer. Nu are nimic de ascuns și nici de demonstrat și este deosebit de atrăgător așa cum este.

Aromele sale amintesc de o zi caldă și însorită de început de vară, când primele fructe roșii apar în pădure, când vremea bună îți dă speranță și timpul pare că s-a oprit în loc. Este un vin care te face să te simți mereu bine, acceptat, iubit, acasă.

Când ai nevoie de o pauză scurtă de la cotidian, când îți dorești să transformi un moment oarecare într-unul special, când vrei să sărbătorești cu o băutură pe gustul tău, atunci acest vin rose Măiastru este alegerea ideală.

Nu trebuie să aștepți un moment anume ca să te bucuri pe deplin de compania unui vin atât de prietenos. Doar cheamă-i pe cei dragi la masă și bucurați-vă de vin și unul de altul.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: